Unravel – cum să-ţi creezi propriul Yarni

Autor: Cosmin Aionita | 14.01.2016
Unravel - cum să-ţi creezi propriul Yarni

Electronic Arts continuă seria de clipuri dedicate simpaticului Unravel, ccombinaţia de platformer şi puzzle realizată de studioul independent Coldwood Interactive. De această dată, Martin Sahlin, directorul de creaţie al jocului, vă învaţă cum să vă creaţi propriul Yarni din materiale convenţionale pe care mai toţi le avem prin casă.

Dacă tutorialul video nu este suficient de explicit, puteţi consulta o versiune extinsă aici, acompaniată de fotografii dedicate fiecărei etape de construcţie a unui Yarni.

Unravel este proiectul micuţului studiou independent Coldwood Interactive din Suedia. În Unravel, avem de-a face cu un concept cel puţin interesant: jucătorii vor avea ocazia de a-l controla pe Yarni, o creatură formată din aţă, care va trebui să se folosească de abilităţile sale pentru a rezolva puzzle-uri şi pentru a-şi duce la bun sfârşit aventura.

Unravel va fi lansat pe 9 februarie 2016, în format digital, pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC (prin intermediul Origin), la preţul de 19,99€. Abonaţii EA Access (Xbox One) şi Origin Access (PC) vor avea acces la o versiune trial (ce oferă primele două niveluri din joc) cu o săptămână mai devreme.

UnravelUnravel

Urmărește Go4Games.ro pe Google News