PAC-MAN Championship Edition 2, disponibil acum

Autor: Cosmin Aionita | 15.09.2016
PAC-MAN Championship Edition 2, disponibil acum

Bandai Namco Entertainment, unul dintre cei mai importanţi publisheri din industrie, a anunţat lansarea jocului PAC-MAN Championship Edition 2 pe PlayStation 4, Xbox One şi PC, prin intermediul Steam. Cu această ocazie, a fost lansat şi un nou trailer, pe care îl puteţi viziona mai jos.

Dezvoltat de Bandai Namco Studios Inc. din Tokyo, Japonia, PAC-MAN Championship Edition 2 combină gameplay-ul clasic, bazat pe navigarea prin labirinturi, cu o nouă grafică 3D şi noi efecte vizuale.

De asemenea, au fost introduse noi moduri de joc precum Time Attack sau Adventure Mode, ce introduc momente inedite precum direcţionarea turmelor de fantome în trenuri fantomă într-un timp dat, folosind abilitatea Chain Eating, vânătoarea unor fructe efemere, confruntările cu boşii de nivel periculoşi sau rejucarea nivelurilor cu noi reguli sărite de pe fix.    

PAC-MAN Championship Edition 2 este disponibil în România în format digital, pe PlayStation 4 (la un preţ de 58 de lei via PlayStation Store, unde există de asemenea şi un demo gratuit) şi pe PC (12,99€ prin intermediul Steam). Jocul a fost lansat şi pentru Xbox One.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News