PlayStation 4 depăşeşte 50 de milioane de unităţi vândute

Autor: Cosmin Aionita | 08.12.2016
PlayStation 4 depăşeşte 50 de milioane de unităţi vândute

Sony Interactive Entertainment a anunţat că actuala lor consolă PlayStation 4 a depăşit 50 milioane de unităţi comercializate la nivel global (statistică înregistrată la data de 6 decembrie 2016). Precedentele cifre de vânzări indicau că PS4 se vânduse în 40 milioane de exemplare până la 22 mai 2016.

După spusele celor de la SIE, compania a înregistrat cea mai bună săptămână de Black Friday din istoria PlayStation. Cifrele includ şi vânzările pentru noul model PlayStation 4 Pro, fiind atinse la doar trei ani de la apariţia pe piaţă a consolei PS4 (noiembrie 2013).

Portofoliul consolei PlayStation 4 s-a îmbogăţit în această iarnă cu ajutorul jocului The Last Guardian şi va continua să o facă în 2017 cu ajutorul unor noi titluri exclusive precum Horizon: Zero Dawn sau Gran Turismo Sport, dar şi cu aportul creaţiilor publisherilor parteneri: Resident Evil 7: Biohazard (Capcom), Mass Effect: Andromeda (Electronics Arts) sau Red Dead Redemption 2 (Rockstar Games).

Comunitatea de studiouri independente va continua de asemenea să ofere o diversitate de titluri inovative pentru PS4, cum ar fi Yooka-Laylee (Playtonic), Boundless (Wonderstruck) şi Vane (Friend & Foe Games).

PlayStation 4

Urmărește Go4Games.ro pe Google News