Panthera Evo, un nou arcade stick de la Razer

Autor: Cosmin Aionita | 08.08.2018
Panthera Evo, un nou arcade stick de la Razer

Razer a dezvăluit noul arcade stick Razer Panthera Evo, conceput pentru a reconfirma suportul pentru comunitatea pasionaţilor de fighting games şi pentru a extinde oferta de controllere arcade de înaltă calitate a companiei.

Noul Razer Panthera Evo reprezintă o evoluţie a popularului arcade stick Razer Panthera, fiind testat de unii dintre cei mai buni jucători profesionişti din lume, reprezentanţi reprezentativi ai comunităţii de pasionaţi de fighting games.

Razer Panthera Evo
Noul arcade fighting stick se bazează pe multiplu premiatele switch-uri Razer Mechanical, cu butoane Vewlix şi manetă Sanwa, având un design îmbunătăţit şi incluzând o ieşire pentru căşti. Noul Panthera Evo, la fel ca predecesorii săi, va putea fi complet personalizabil, inclusiv imaginea ce decorează partea superioară a controller-ului.

Razer Panthera Evo a debutat la Evo 2018, cel mai mare eveniment din lume dedicat acestui tip de jocuri. Noul design a fost testat extensiv cu ajutorul lui Xian Ho Kun, jucător profesionist de talie mondială din cadrul Team Razer, şi al lui Kenny Omega, un jucător faimos pentru performanţele sale, astfel încât producătorul să se asigure că arcade stick-ul răspunde celor mai ridicate aşteptări legate de performanţe şi durabilitate.

Arcade stick-ul Razer Panthera Evo va fi disponibil pe site-ul producătorului spre sfârşitul acestui an, la un preţ echivalent cu 199,99€.

Razer Panthera Evo

Urmărește Go4Games.ro pe Google News