Intră Google în industria jocurilor video? Urmăreşte în direct conferinţa de presă a companiei de la Game Developers Confernce 2019

Autor: Cosmin Aionita | 19.03.2019
Intră Google în industria jocurilor video? Urmăreşte în direct conferinţa de presă a companiei de la Game Developers Confernce 2019

Luna trecută, Google a dezvăluit ca va susţine o conferinţă de presă importantă pe 19 martie 2019, începând cu 19:00 (ora României), în cadrul Game Developers Confernce 2019. Întreaga transmisie a acestui eveniment poate fi urmărita mai jos, în direct.

Google a promis că “totul va fi dezvăluit” în cadrul acestui eveniment, existând numeroase indicii deja conform cărora realizatorii celui mai popular motor de căutare din lume lucrează la o nouă tehnologie de game streaming. Cu nume de cod Yeti, aceasta ar urma să stea la baza unui serviciu bazat pe abonament lunar ce va rula pe dispozitivele Chromecast sau pe o eventuală consolă livrată de Google.

Mai mult, se pare că Google a găzduit întâlniri cu numeroşi producători şi în cadrul GDC 2018 şi E3 2018 pentru a se asigura că aceste companii vor susţine această nouă platforma. Ba chiar se zvoneşte că Google ar fi achiziţionat şi o serie de jucători importanţi din industrie, în încercarea de a dobândi conţinut exclusiv pentru viitoarea sa platformă. Un indiciu in acest sens ar fi recenta numire a lui Jade Raymond (ex-Electronic Arts, ex-Ubisoft) în poziţia de vicepreşedinte al întregii companii Google.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News