Bloodstained: Ritual of the Night primeşte, în sfârşit, dată de lansare!

Autor: Cosmin Aionita | 03.05.2019
Bloodstained: Ritual of the Night primeşte, în sfârşit, dată de lansare!

Bloodstained: Ritual of the Night este un joc cu o istorie oarecum zbuciumată: proiectul a fost pornit de Koji Igarashi, producătorul serii Castlevania, imediat după plecarea acestuia din cadrul Konami. Igarashi a conceput Bloodstained: Ritual of the Night drept un succesor spiritual al titlurilor bidimensionale ale seriei Castlevania (cum ar fi legendarul Symphony of the Night), această formulă reuşind să stârnească atât interesul fanilor, care au susţinut financiar proiectul prin intermediul unei campanii de crowdfunding ţinute pe Kickstarter, precum şi al publisher-ului 505 Games, care a preluat drepturile de distribuţie a jocului.

Din păcate, Koji Igarashi şi noua sa echipă de la studioul ArtPlay au întârziat foarte mult cu lansarea jocului propriu-zis Bloodstained: Ritual of the Night, materialele promoţionale prezentate până acum fiind sub nivelul calitativ aşteptat de fani. Iar reacţiile negative ale acestora nu s-au lăsat aşteptate, lansarea jocului fiind din nou amânată pentru a transforma feedback-ul venit din partea comunităţii în realitate.

Şi iată că, după un proces de producţie mult mai lung decât ar fi fost cazul, Bloodstained: Ritual of the Night este aproape gata de apariţia pe piaţă, cei de la 505 Games dezvăluind atât datele de lansare ale jocului, cât şi un trailer care prezintă îmbunătăţirile de ordin vizual, implementate la sugestia comunităţii.

Astfel, Bloodstained: Ritual of the Night va fi lansat, în sfârşit, pe 18 iunie 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC (Steam, GOG), şi pe 25 iunie în ediţie pentru Nintendo Switch.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News