FIFA 20 – EA Sports celebrează Ziua Naţională a României cu un echipament de joc special

Autor: Cosmin Aionita | 02.12.2019
FIFA 20 – EA Sports celebrează Ziua Naţională a României cu un echipament de joc special

Cei de la EA Sports celebrează Ziua Naţională a României, în FIFA 20, prin introducerea unui echipament creat special pentru această ocazie de către stilistul român Ovidiu Buta.

FIFA 20

Echipamentul special dedicat Zilei Naţionale a României este disponibil în FIFA 20 Ultimate Team timp de trei zile, până pe 4 decembrie, la ora 20:00. Jucătorii din întreaga lume pot obţine echipamentul prin realizarea unui Squad Building Challenge în modul FIFA Ultimate Team din FIFA 20.

Electronic Arts România este una dintre cele mai mari companii de tehnologie care operează în ţara noastră şi unul dintre cele două studiouri la nivel global unde sunt dezvoltate jocurile seriei FIFA, alături de EA Vancouver din Canada. EA România este prezentă local din 2006, perioadă în care a dezvoltat mai multe titluri de mare success, precum cele din seriile FIFA, Need for Speed, UFC şi NBA. Echipa multidisciplinară de români care contribuie la dezvoltarea unora dintre cele mai populare jocuri video din lume cuprinde peste 1500 de oameni cu roluri diverse, precum producători, ingineri de software, designeri, manageri de proiect, animatori, artişti grafici, experţi UX, analişti QA şi multe altele.

FIFA 20 este disponibil acum, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Jocul beneficiază şi de o ediţie pentru Nintendo Switch, care nu include însă o parte din funcţionalitatea celorlalte variante.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News