Cum a slăbit o femeie gamer 68 de kilograme într-un an

Autor: Adrian Popa | 02.12.2020
Cum a slăbit o femeie gamer 68 de kilograme într-un an
Foto: captură din video

O femeie a slăbit 68 de kg într-un an, după ce ajunsese să cântărească peste 136 de kg. Amber a ajuns în acea situație după ce a jucat mult timp jocuri video, a mâncat nesănătos și a petrecut multe ore în fața televizorului. Pentru ea, acel stil de viață a fost o modalitate prin care a încercat să scape de realitatea apăsătoare, dominată de problemele psihice pe care le avea.

La un moment dat, femeia a realizat o listă de tip „to do” în încercarea de a regăsi bucuria de a trăi. Pe listă se găseau obiective precum slăbitul și mai multă activitate. Amber a reușit să se mobilizeze și a slăbit după ce a început să mănânce mai sănătos și să aloce timp, în programul zilnic, fitness-ului.

„Nu prea făceam nimic altceva. Voiam doar să stau în casă și să joc jocuri video. Stăteam pe Facebook și derulam și îmi uram viața”, a declarat femeia de 31 de ani.

Foto: captură din video

„A fost un moment în care nu am mai putut trăi așa. Am decis că voi schimba totul, începând cu realizarea unei liste cu lucrurile pe care mi-am dorit întotdeauna să le fac”, a adăugat tânăra.

Citește și: Când prea mult gaming strică. Visurile unei tinere, spulberate de încheieturile distruse

Amber a reușit să ajungă la un echilibru între gaming și o viață sănătoasă. „Nu trebuie să renunți la lucrurile pe care le iubești pentru a rămâne sănătos, ci doar să te bucuri de ele cu moderație”, este sfatul pe care îl oferă ea.

Acesta nu nu este singurul caz de gamer pasionat care a reușit să slăbească mult. Un adolescent din Japonia susține că un joc video, Ring Fit Adventure de la Nintendo, l-a ajutat să ajungă la un fizic de invidiat. O imagine cu tânărul din noiembrie 2019 îl arată supraponderal.

Foto: Twitter/k z m

Peste șase luni, „k z m” a afișat un abdomen plat, cu „six pack”.

Sursa: Fitandwell

Urmărește Go4Games.ro pe Google News