Oddworld: Soulstorm va fi lansat în primăvara anului 2021

Autor: Cosmin Aionita | 17.12.2020
Oddworld: Soulstorm va fi lansat în primăvara anului 2021

Oddworld: Soulstorm, mult așteptata continuare a seriei Oddworld, își va face apariția în primăvara anului 2021, conform producătorilor de la Oddworld Inhabitants. Data de lansare exactă va fi anunțată în curând, precomenzile pentru versiunea de PC a jocului fiind disponibile chiar acum, pe Epic Games Store, la prețul de 192.99 lei. Precomenzile pentru platformele PlayStation își vor face apariția mai târziu.

Conform producătorilor, Oddworld: Soulstorm va fi cel de-al doilea joc dintr-o serie de nu mai puțin de cinci astfel de titluri, primul fiind Oddworld: New ‘n’ Tasty.

Revoluție împotriva exterminării propriei specii

Eroul principal va fi același neobosit Abe, iar acțiunea va alea loc într-un sistem solar în care specia protagonistului se regăsește pe ultima poziție a lanțului trofic. Abe și alți mebri ai rasei sale Mudokon sunt sclavi în RuptureFarms, cea mai mare fabrică de procesare a cărnii, condusă de Molluck the Glukkon (parte a cartelului Magog). Aceștia evadează însă după ce află de planul secret al conducerii de a mări profitul prin transformarea naivilor Mudokoni în hrană procesată.

Abe, în încercarea de a evada și de a-și salva toți frații Mudokoni, pornește flacăra unei veritabile revoluții, iar poveste sa va continua în Oddworld: Soulstorm. Și, ca orice revoluție, mișcarea rebelă a lui Abe, deși pornită de jos, va fi luată în serios de adversari, care vor face tot posibilul să îi pună capăt, inclusiv să folosească forța excesivă, indiferent de consecințe.

Lorne Lanning, președintele și co-fondatorul studioului Oddworld Inhabitants, a declarat următoarele:

Echipa noastră este complet dedicată finalizării jocului Oddworld: Soulstorm. Ne dorim să vă aducem jocul cât mai repede, fără a sacrifica însă calitatea acestuia. Sunt foarte mândru de colegii mei și de opera pe care o creează.

Termenul de lansare din primăvara anului 2021 ne oferă mai multa flexibilitate, mai mult timp și mai mult „spațiu de manevră” pentru a vă livra Oddworld: Soulstorm. Vom afla data exactă de lansare la începutul anului 2021 și o vom împărtăși cu voi odată ce aceasta va fi 100% sigură.

Oddworld: Soulstorm este așteptat în primăvara anului 2021, în versiuni pentru PlayStation 4, PlayStation 5 și PC.

Oddworld Soulstorm

Sursa: All Games Delta

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News