Versiune demo pentru Little Nightmares II. Primul joc al seriei este oferit gratuit

Autor: Cosmin Aionita | 14.01.2021
Versiune demo pentru Little Nightmares II. Primul joc al seriei este oferit gratuit

Bandai Namco Entertainment și Tarsier Studios au anunțat că un demo pentru Little Nightmares II este disponibil acum pentru PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, precum și pentru PC.

Utilizatorii de PC pot descărca acest demo pentru Little Nightmares II de pe Steam, accesând pagina jocului și selectând “Download Little Nightmares II Demo”, sau direct de pe GOG.com. Posesorii de console PlayStation 4 pot găsi demo-ul Little Nightmares II pe PlayStation Store.

Acest versiunea demonstrativă pentru Little Nightmares II oferă o mostră din aventura noului personaj principal Mono în nivelul Wilderness.

Primul Little Nightmares, disponibil gratuit pentru o perioadă limitată

Mai mult, Bandai Namco Entertainment oferă, în mod gratuit, primul joc al seriei Little Nightmares, în versiunea sa pentru PC. Little Nightmares pentru PC poate fi obținut în mod gratuit accesând pagina oficială a jocului de pe magazinul online al celor de la Bandai Namco Entertainment și adăugându-l în coș (veți fi nevoiți să vă creați un cont). Oferta este disponibilă doar până la data de 17 ianuarie 2021.

De asemenea, primul Little Nightmares este oferit drept joc gratuit, în luna ianuarie a acestui an, pentru abonații Xbox Live Gold.

Little Nightmares II se lansează foarte curând

Dezvoltat de Tarsier Studios drept continuare directă a primului joc Little Nightmares, Little Nightmares II va urma aventurile lui Mono, un băiețel prizonier într-o lume distorsionată de transmisiile malefice ale unui turn de semnal îndepartat. Cu ajutorul lui Six, protagonista din primul joc al seriei, Mono va trebuie să caute o cale de scăpare, înfruntând unii dintre cei mai siniștri adversari întâlniți în cadrul seriei până acum.

Little Nightmares II va fi lansat pe 11 februarie 2021, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch și PC. Edițiile pentru PlayStation 5 și Xbox Series X | S vor sosi mai târziu în cursul anului viitor și vor fi gratuite pentru posesorii jocului de pe PS4 și Xbox One.

Sursa: All Games Delta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News