The Day Before, un nou survival MMO spectaculos pentru PC

Autor: Cosmin Aionita | 29.01.2021
The Day Before, un nou survival MMO spectaculos pentru PC
Foto: Fntastic

Studioul Fntastic și publisher-ul Mytona au dezvăluit The Day Before, un MMO open world, a cărui acțiune se va desfășura într-o Americă decimată de o pandemie necruțătoare. Oamenii fie au fost infectați și transformați în ființe mereu în căutare de hrană vie, fie încearcă să supraviețuiasca omorându-se între ei pentru mâncare, arme și mașini.

Supraviețuire cu orice preț

În The Day Before, accentul se va pune pe supraviețuirea cu orice preț: jucătorii se vor afla într-o permanență căutare de vehicule, adăposturi, vor explora case și zgârie-nori pentru a găsi resursele necesare. Producătorii promit că mediul înconjurător și comportamentul armelor vor fi realiste, iar vehiculele foarte detaliate.

În această lume există însă și un licăr de speranță: coloniile de supraviețuitori. Jucătorii își pot aduce aportul la restaurarea civilizației și a societății așa cum o știm acum prin găsirea și ajutarea acestor colonii, unde vor putea vinde loot-ul acumulat și vor avea ocazia să comunice, în singuranță, cu alți participanți la joc.

Nu avem încă o dată sau o perioadă de lansare stabilite, însă jocul urmează să-și facă apariția pentru PC, prin intermediul Steam. Pagina oficială de Steam este deja disponibilă și oferă posibilitatea de a adăuga The Day Before în wishlist-urile voastre.

The Day Before

Sursa: All Games Delta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News