Ant-Man: cel mai recent personaj Marvel introdus în Fortnite

Autor: Vlad Ionescu | 09.03.2021
Ant-Man: cel mai recent personaj Marvel introdus în Fortnite

Colecția de skin-uri Marvel este foarte populară în rândurile fanilor Fortnite, aspect ce i-a determinat pe producătorii jocului să introducă un nou skin cu această temă. Este vorba de Ant-Man, abia adăugat în Fortnite, cunoscut și drept „Omul Furnică”, personaj înarmat cu abilitatea extraordinară de a se micșora și de a-și mări. Acesta este nevoit să își îmbrățișeze latura eroică și să vină în ajutorul mentorului său, cercetătorul Hank Pym, pentru a proteja secretul din spatele uimitorului costum Ant-Man.

Ant-Man este acum disponibil pentru achiziție în Fortnite, prin intermediul magazinului in-game, alături de alți super-eroi din universul Marvel. Ant-Man este un membru emblematic al Răzbunătorilor (Avengers) și a apărut în mai multe filme, inclusiv două titluri proprii. Noul skin din Fortnite include versiunea din benzile desenate a ținutei Ant-Man, un târnăcop Toothpick și Ant-onio, drept Back Bling. Ant-Man nu îl poate călări pe Ant-onio în joc, dar poate fi totuși folosit pentru a vă personaliza personajul.

Nu este singurul Avenger din Fortnite

Mai multe alte personaje Marvel, cum ar fi Captain America, Black Panther, Tony Stark și Black Widow, au fost introduse în jocul Fortnite. Unii dintre ceilalți eroi, precum Thor și Iron Man, și-au exprimat deja entuziasmul pentru faptul că Ant-Man apare în Fortnite, în timp ce Ant-Man susține că a fost aici tot timpul.

De asemenea, a fost adăugată o nouă temă de Fortografie cu imagini “antidimensionate”, alături de Ant-Man. Jucătorii pot folosi noua funcție pentru a crea impresia c[ personajul lor este mult mai mic în comparație cu obiectele normale. Fanii își pot publica imaginile creative pe Twitter folosind hashtagul #Fortography.

Ant-Man este disponibil pentru achiziție în magazinul in-game din Fortnite în schimbul a 1500 de V-Bucks. De asemenea, este disponibil și în pachetul Ant-Man, care costă 1800 de V-Bucks.

Sursa: Screenrant

 

Urmărește Go4Games.ro pe Google News