Faimosul personaj Kratos din God of War este disponibil în Fortnite

Autor: Cosmin Aionita | 04.12.2020
Faimosul personaj Kratos din God of War este disponibil în Fortnite

Odată cu lansarea celui de-al cincilea sezon din Fortnite Chapter 2, popularul joc de tip Battle Royale de la Epic Games va beneficia de un “invitat” cu totul și cu totul special: Kratos, din seria God of War a celor de la Sony Santa Monica Studio.

Skin-ul lui Kratos pentru Fortnite este disponibil acum în Item Shop-ul din joc, putând fi achiziționat fie individual, fie ca parte a bundle-ului Kratos, ce include întregul set Oathbreaker.

Ce include setul Oathbreaker

Acest set Oathbreaker este format din unelte familiare fanilor seriei God of War: Guardian Shield Glider, pentru a plana cu stil spre câmpul de bătălie din Fortnite, Leviathan Axe Pickaxe, forjat chiar de către Brok și Sindri (creatorii ciocanului Mjölnir), precum elementul decorativ Mimir Back Bling.

De asemenea, sosirea lui Kratos în Fortnite va aduce și un nou emote – Freezing Burst –, inclus alături de item-ul Leviathan Axe Pickaxe (primul astfel de emote oferit prin intermediul unui pickaxe).

Kratos Fortnite

Bonus pentru posesorii de PlayStation 5

Mai mult, atunci când veți juca un meci de Fortnite pe noile console PlayStation 5, după ce achizitionați în prealabil skin-ul lui Kratos, veți debloca un stil vizual nou pentru acesta: Armored Kratos Style, o veritabilă celebrare a istoriei acestui personaj.

Fortnite poate fi jucat gratuit, în regim Free-to-play, pe PC și Mac, consolele PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S și Nintendo Switch, precum și pe tabletele și telefoanele mobile bazate pe sistemele de operare Android și iOS.

Kratos Fortnite

Sursa: All Games Delta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News