Riot Games introduce update-ul 11.7 pentru League of Legends

Autor: Vlad Ionescu | 25.03.2021
Riot Games introduce update-ul 11.7 pentru League of Legends

Fanii titlului League of Legends vor primi o nouă serie de actualizări din partea Riot Games, producătorii jocului anunțând oficial noul update 11.7. Mark „Scruffy” Yetter, directorul de design al LoL, a prezentat patch-ul 11.7, dezvăluind astfel toate modificările ce vor fi aduse jocului pe data de 31 martie.

Nu mai puțin de 17 campioni vor primi nerf-uri și modificări în următoarea actualizare din League of Legends. Udyr va primi un nerf la damage-ul provocat de atacul său de bază, în timp ce, în cazul lui Hecarim, viteza de mișcare Devastating Charge (E) va fi redusă de la 75 la 65 la sută. De asemenea, Braum, Rell, Thresh și Alistar vor primi o serie de modificări minore. Braum, eroul care a lăsat mult de dorit în solo în ultimele luni și abia a fost ales în jocul profesionist de la începutul sezonului, urmează să primească câteva schimbări odată cu acest patch.

Eroii din League of Legends se vor bucura de o nouă serie de abilități!

Producătorii vor reduce timpul de reîncărcare a scutului său Unbreakable (E) de la 18-10 secunde, la 16-8 secunde și vor crește knock-up-ul maxim (final) de la 1-1,5 secunde la 1-2 secunde. Acestea nu sunt schimbări majore și nu ar trebui să facă o mare diferență pentru campion, dar ar trebui să-i ofere șanse sporite de a fi mai eficient, mai ales la sfârșitul jocului. Rell, Thresh și Alistar, pe de altă parte, au depășit toate așteptările în modul solo și în jocul pro și au avut un efect pozitiv asupra desfășurării jocului.

De asemenea, Riot Games va reduce durata Rell’s Attract and Repel (E) de la 0,75 secunde la 0,5 secunde. Scutul Thresh’s Dark Passage (W) va fi ajustat de la 60-220 la 60-180, în timp ce damage-ul provocat de Alistar Pulverize (Q) vor fi ușor reduse de la 60-240 la 60-220, iar damage-ul provocat de Trample (E) de la 35-290 la 20-275. Junglerii ar trebui să se aștepte să vadă recompense sub formă de buff-uri pentru Amumu și Kindred, în timp ce ADC-urile, cum ar fi Varus și Ashe, ar trebui să obțină creșteri ale damage-ului lor general.

Cu aceste actualizări, poate cel mai important și eficient buff vine pentru Yasuo. Campionul primește un buff masiv în următorul patch, iar damage-ul său de atac pe nivel va crește de la 2,2 la 3. Acesta este cu 36% mai mult AD pe nivel.

Sursa: Inverse.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News