Lista celor mai buni tineri jucători profesioniști de League of Legends

Autor: Vlad Ionescu | 24.12.2020
Lista celor mai buni tineri jucători profesioniști de League of Legends

Scena de eSports reușește să se mențină în topul celor mai apreciate și populare competiții, foarte mulți sponsori și organizatori investind atât în dezvoltarea echipelor profesioniste, cat și în diferite turnee și campionate. Recunoscut drept sport oficial de către Comitetul Olimpic, sportul electronic continuă să ofere o mulțime de jucători talentați ce vor să se remarce în această industrie.

De-a lungul competițiilor profesioniste de League of Legends, fanii jocului au urmărit o mulțime de jucători venind și plecând din industria de eSports. Totuși, cei mai buni gameri au reușit să se mențină la nivelul profesionist și să cucerească o sumedenie de trofee și cupe. În fiecare an, jucătorii ce se retrag din acest sport sunt înlocuiți de noi gameri, iar anul acesta, ciclul a decurs exact la fel, mulți concurenți fără prea mare experiență, dar talentați, reușind să obțină un loc în cele mai de top echipe din scena de LoL.

Lista celor mai buni tineri jucători de League of Legends

  • Tactical – Team Liquid

Din clipa în care s-a alăturat organizației, la începutul acestui an, Edward “Tactical” Ra a reușit să demonstreze că este un jucător de baza al echipei, acesta preluând rolul de AD Carry Tactical. În primele meciuri competitive pe care le-a disputat, Tactical a reușit să se claseze pe locul 2 în topul celor mai buni jucători ofensivi, având un aport important la succesul echipei.

  • Kaiser – MAD Lions

După ce a reprezentat organizația Mousesports pentru jumătate de an, în 2019, Norman Kaiser a ales să se alăture echipei MAD Lions în 2020, alături de o formație de start nouă, formată doar din jucători tineri. Prestațiile excelente din meciurile competitive pe care le-a disputat au reușit să îi ofere titlul de unul dintre cei mai buni jucători „Support” din acest joc. Agresiunea stilului de joc a reușit să activeze munca în echipa a organizației, recordul celor de la MAD Lions fiind de 12-6 pentru acest an.

  • Canna – T1

Noul jucător al celor de la T1, Kim “Canna” Chang-dong, a dat dovadă de maturitate în meciurile eSports disputate pentru organizație, devenind astfel unul dintre cei mai apreciați componenți ai echipei. Tânărul jucător a fost unul dintre cei mai constanți gameri profesioniști din 2020, clasându-se pe locul 2 în topul celor mai buni jucători ofensivi pe poziția sa. Performanța foarte bună i-a convins pe cei de la T1 să îi extindă contractul, Canna semnând un contract valabil până în anul 2022.

Sursa: Liquipedia.net

Urmărește Go4Games.ro pe Google News