Când se lansează Mario + Rabbids Sparks of Hope, continuarea lui Kingdom Battle

Autor: Cosmin Aionita | 30.06.2022
Când se lansează Mario + Rabbids Sparks of Hope, continuarea lui Kingdom Battle
Foto: Ubisoft

Prin intermediul celui mai recent episod Nintendo Direct, Ubisoft a dezvăluit că jocul Mario + Rabbids Sparks of Hope va fi lansat pe 20 octombrie 2022, în exclusivitate pentru Nintendo Switch.

Conceput drept continuare pentru foarte apreciatul Mario + Rabbids Kingdom Battle, Sparks of Hope va readuce în prim plan distribuția de personaje mult-iubite, precum Rabbid Peach, Luigi, Rabbid Mario și Princess Peach, cărora li se va alătura și Bowser, în lupta acestora împotriva entității malefice Cursa, ce-și dorește să arunce galaxia în haos.

Sparks of Hope va combina elementele tactice desfășurate pe ture cu acțiunea în timp real, iar sistemul de luptă va permite personajelor să execute manevre noi, precum dash-ul către inamici, posibilitatea de a sări pe aliați etc.

În încercarea de a consuma toata energia din galaxie, Cursa și supușii săi vânează creaturile Sparks, formate din combinarea simpaticilor Lumas cu năbădăioșii Rabbids. Jucătorii vor fi nevoiți să localizeze și să salveze acești Sparks, iar, odată alaturăte echipei, micile creaturi vor deschide noi opțiuni tactice în luptă, oferind astfel avantaje aliaților.

Astfel, pe lângă posibilitatea de a avansa în nivel și de a personaliza eroii, jucătorii îi vor putea „împerechea” cu un Spark, deblocând noi abilități. Fiecare dintre acești Sparks are propria lui personalitate și putere speciala, pornind de la scuturi energetice și ajungând până la atacuri devastatoare, ce fac uz de elementele naturii.

Pe parcursul aventurii, jucătorii vor călători prin galaxie, vor explora o sumedenie de planete, vor face cunoștință cu locuitorii acestora și vor fi nevoiți să rezolve quest-uri unice pentru a îi elibera de sub influența malefică a entității Cursa.

Mario + Rabbids Sparks of Hope va fi disponibil începând cu 20 octombrie 2022, în exclusivitate pentru Nintendo Switch.

Mario Rabbids Sparks of Hope
Foto: Ubisoft

Sursa: Ubisoft

Urmărește Go4Games.ro pe Google News