Valve va oferi un Steam Deck pe minut celor care urmăresc un eveniment de gaming în decembrie

Autor: Adrian Popa | 01.12.2022
Valve va oferi un Steam Deck pe minut celor care urmăresc un eveniment de gaming în decembrie
Foto: Shutterstock

Valve a anunțat că va oferi în fiecare minut din timpul evenimentului The Game Awards din acest an o consolă portabilă Steam Deck.

Pentru a intra în competiția pentru dispozitiv, utilizatorii trebuie să se înregistreze apăsând pe butonul de pe pagina anunțului.

The Game Awards, organizat pe 8 decembrie (9 decembrie în România), va dura cel puțin două ore și jumătate, așa că Valve va oferi mai mult de 150 de console portabile. Compania a anunțat că acestea vor fi modelele cu capacitate de stocare internă de 512 GB.

Pot participa la această tombolă persoane din Uniunea Europeană (inclusiv România), Statele Unite, Canada și Marea Britanie.

Citește și: Unul dintre cele mai bune jocuri ale anului, disponibil gratuit pentru abonații Netflix

Pentru a putea câștiga o consolă, o persoană trebuie să fi făcut o achiziție prin intermediul Steam în intervalul 14 noiembrie 2021 – 14 noiembrie 2022. Condiția este necesară pentru ca Valve să poată verifica țara de origine a câștigătorului.

Totodată, utilizatorii nu trebuie să aibă conturile limitate. Valve face acest lucru în cazul distribuitorilor de spam de pe Steam sau al celor care încalcă termenii și condițiile de utilizare.

The Game Awards va avea loc vineri, 9 decembrie 2022, cu începere de la 2:30 dimineața (ora României) și va putea fi urmărit în direct chiar aici, pe Go4Games.

Steam Deck este cea mai performantă consolă video portabilă a momentului și dispozitivul luat ca referință de către companiile care doresc să lanseze produse similare.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News