Unul dintre cele mai bune jocuri ale anului, disponibil gratuit pentru abonații Netflix

Autor: Adrian Popa | 17.11.2022
Unul dintre cele mai bune jocuri ale anului, disponibil gratuit pentru abonații Netflix
Personajul Marissa Marcel (Manon Gage) din Immortality.

Abonații Netflix pot juca unul dintre cele mai bune jocuri video ale anului fără costuri suplimentare.

Jocul Immortality a fost inclus pe platforma Netflix Games. Titlul indie are un scor de 88% pe Metacritic și a fost nominalizat la mai multe categorii la ediția din acest an a The Game Awards ( Best Narrative, Best Performance și Best Game Direction).

Immortality a fost dezvoltat de nimeni altul decât Sam Barlow, creatorul Her Story și Telling Lies. El a fost implicat și în dezvoltarea Silent Hill.

Jocul Immortality a fost lansat în august pe platformele Xbox Series X|S și PC. Versiunea mobilă a debutat recent pe piață, cu Netflix în rolul de publisher. Titlul este disponibil gratuit și pentru utilizatorii de Xbox Game Pass și Xbox Game Pass Ultimate. Pe Steam, Immortality costă 16,79 euro în acest moment.

Jocul urmărește povestea unei actrițe, Marissa Marcel, care a dispărut fără urmă după ce a jucat în trei filme. Niciunul nu a fost lansat. Jucătorul trebuie să afle ce s-a întâmplat cu ea. Rolul Marissei este intepretat de actrița Manon Gage.

Titlul include scene de nuditate și sex.

Până la sfârșitul anului, Netflix vrea să găzduiască 50 de titluri pe platforma sa de jocuri video. Compania ia în calcul și lansarea unui serviciu de cloud gaming.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News