Shadowman: Darque Legacy este realizat în colaborare cu realizatorii benzilor desenate din aceeași serie

Autor: Cosmin Aionita | 09.05.2023
Shadowman: Darque Legacy este realizat în colaborare cu realizatorii benzilor desenate din aceeași serie
Foto: Blowfish Studios

Blowfish Studios a dezvăluit Shadowman: Darque Legacy, joc ce se află în dezvoltare pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC.

Jocul va avea la bază o poveste originală concepută în parteneriat cu Valiant Entertainment, compania care se ocupă de publicarea benzilor desenate Shadowman.

Pentru secole, familia Boniface a purtat o moștenire întunecată: rolul de Shadowman, capabil să călătorească între lumi, protectorul liniei fine dintre viață și moarte. Aceasta sarcină îi revine acum începătorului Jack Boniface, nevoit să înfrunte o amenințare malefică care pune în pericol tot ce au realizat predecesorii săi pe parcursul secolelor.

Producătorii promit o experiență horror apăsătoare în care veți înfrunta o varietate de inamici, precum cultiști fanatici sau necromanți, folosindu-vă de armele din dotarea unui Shadowman. Nu vor lipsi luptele viscerale, acțiunea urmând să aibă loc atât în Liveside, cât și în regatul morții Deadside, iar jucătorul va putea călători între cele două dimensiuni pentru a rezolva diverse puzzle-uri.

Vor exista și elemente caracteristice jocurilor RPG, precum un sistem de progresie, skill-uri noi ce vor putea fi dobândite de erou etc.

Shadowman: Darque Legacy ar urma să fie lansat în 2024, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC (Steam și Epic Games Store).

Sursa: Steam

Urmărește Go4Games.ro pe Google News