Gotham City Impostors primeşte un nou trailer

| 31.08.2011
Gotham City Impostors primeşte un nou trailer

Se pare că Batman: Arkham City (programat pentru lansare pe 21 octombrie 2011) va fi doar un aperitiv pentru fanii universului caracteristic benzilor desenate DC Comics. Acţiunea va continua în Gotham City Impostors, un first person shooter multiplayer orientat către jocul în echipe.

În Gotham City Impostors se vor înfrunta două echipe, una formată din fanii lui Batman, care doresc să-l imite cu orice preţ pe Cavalerul Întunecat, cealaltă din adepţii lui Joker, machiaţi într-un stil asemănător cu vestitul criminal. Spre deosebire însă de jocurile sau filmele obişnuite cu Batman, Gotham City Impostors va aborda o formulă bazată pe umor, care aduce aminte de Team Fortress 2. Cel puţin aşa reiese din trailerul de gameplay de mai jos.

De asemenea, prin intermediul traierului abia lansat, s-a dezvăluit şi perioada de lansare a jocului: începutul anului 2012, şi nu perioada sărbătorilor de iarnă, aşa cum se credea iniţial. Gotham City Impostors va fi lansat pe PC, Xbox 360 (Xbox Live) şi PlayStation 3 (PSN).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News