AQIRYS lansează cel mai avansat mouse din portofoliul său, T.G.A. ALPHA. Dispozitivul poate fi personalizat în detaliu

Autor: Adrian Popa | 27.05.2022
AQIRYS lansează cel mai avansat mouse din portofoliul său, T.G.A. ALPHA. Dispozitivul poate fi personalizat în detaliu

AQIRYS a lansat un nou model de mouse de gaming, cel mai avansat de până acum din portofoliul mărcii. T.G.A. ALPHA (prescurtare de la The Great Annihilator) este un dispozitiv wireless care poate fi personalizat în detaliu.

Modelul, cu șase butoane, vine cu caracteristici tehnice avansate și are o greutate de doar 65 de grame. În pachet sunt incluse multe accesorii pentru personalizarea dispozitivului. Pachetul include, de exemplu, module interschimbabile pentru butoanele principale și podul palmei în patru culori (negru, alb, albastru, roz), plus două cabluri USB (negru și alb) pentru încărcare și utilizare cu fir.

În cutie sunt incluse, de asemenea, 16 distanțiere de grosimi diferite pentru modificarea răspunsului primit de la butoanele principale stânga-dreapta, plus un set suplimentar de patine PTFE.

Accesoriile incluse în cutia mouse-ului de gaming AQIRYS T.G.A. ALPHA

Senzorul optic, modelul PixArt 3370, oferă o rezoluție maximă de 19.000 DPI și viteză de urmărire a suprafeței de contact de până la 400 IPS. Switch-urile, modele Kailh, rezistă până la 80 de milioane de clicuri. Conectarea la PC se face prin intermediul unui receiver de 2.4 GHz.

Citește și SteelSeries Aerox 5 Wireless review: Mouse de gaming de top, ușor și rezistent la apă

Rata de raportare maximă – viteza cu care mouse-ul transmite date către PC sau de câte ori raportează dispozitivul poziția către computer pe secundă – este de 1.000 Hz.

T.G.A. ALPHA include și sistem de iluminare RGB. Setările mouse-ului pot fi ajustate din aplicația dedicată AQIRYS. Profilul folosit de utilizator poate fi setat în memoria internă a dispozitivului.

În mod wireless, cu polling rate-ul setat la 1.000 Hz și luminile oprite, dispozitivul are o autonomie de până la 44 de ore. Cu LED-urile pornite, autonomia scade la 36 de ore.

În acest moment, mouse-ul poate fi achiziționat în magazinele online din România la prețuri cuprinse între 450 și 477 de lei.

Foto: AQIRYS

 

Urmărește Go4Games.ro pe Google News