O politiciană a impresionat cu caracteristicile PC-ului de pe care a jucat Among Us

Autor: Alex Manole | 22.10.2020
O politiciană a impresionat cu caracteristicile PC-ului de pe care a jucat Among Us
Foto: Twitter/Ilhan Omar

Alexandria Ocasio-Cortez (AOC), membră a Camerei Reprezentanților din SUA și cunoscută pentru pasiunea ei pentru gaming, a găzduit pe Twitch meciuri de Among Us.

Momentul a fost un mare succes, iar printre cei care au jucat împreună cu AOC titlul viral se numără celebrități în domeniu, precum Pokimane, HasanAbi și Dr. Lupo. A mai participat cineva care atrage atenția: Ilhan Omar, membră, de asemenea, a Camerei Reprezentanților din SUA și o apropiată a lui Ocasio-Cortez.

Citește și: AOC joacă Among Us pentru a-i determina pe gameri să voteze

Omar a publicat, pe Twitter, caracteristicile PC-ului de gaming de pe care a jucat, iar internauții sunt impresionați.

Computerul are procesor Intel Core i7-10700K, 32 GB memorie RAM și placă video Zotac GeForce RTX 2060 Super. Atrage atenția capacitatea mare – 7 TB – de stocare pe SSD.

Nu știm exact dacă PC-ul îi aparține lui Ilhan Omar sau dacă ea l-a împrumutat de la cineva pentru acest moment.

Evenimentul găzduit de AOC pe Twitch a fost unul dintre cele mai populare din istoria serviciului. La un moment dat peste 400.000 de utilizatori au urmărit canalul tinerei membre a legislativului american.

Omar, în vârstă de 38 de ani și membră a Democratic–Farmer–Labor Party din statul american Minnesota, este, alături de Rashida Tlaib, una dintre primele două femei musulmane alese în Congresul american.

 

Urmărește Go4Games.ro pe Google News