AOC joacă Among Us pentru a-i determina pe gameri să voteze

Autor: Alex Manole | 20.10.2020
AOC joacă Among Us pentru a-i determina pe gameri să voteze
Foto: Profimedia Images

Alexandria Ocasio-Cortez (AOC) își deschide cont pe Twitch pentru a transmite conținut legat de Among Us, un joc lansat în 2018, dar care a devenit viral recent.

AOC este, la doar 31 de ani, membră a Camerei Reprezentanților din SUA. Tânăra, aleasă a Partidului Democrat, este cunoscută pentru pasiunea pe care o are pentru jocurile video și pentru lupta împotriva schimbărilor climatice. La invitația lansată de ea pe Twitter, pentru a juca Among Us, au răspuns deja celebrități de pe platformă, printre care Pokimane și HasanAbi. „Este o onoare”, a scris Pokimane.


Pe măsură ce se apropie alegerile din 3 noiembrie, politicienii americani caută modalități pentru a-i determina pe tineri să voteze. Cum platformele de gaming precum Twitch și jocurile video sunt extrem de populare, mai ales pe timp de pandemie, nu e de mirare că oamenii politici merg acolo.

AOC nu a ales la întâmplare Among Us

Săptămâna trecută, candidatul Partidului Democrat la președinția SUA, Joe Biden, și-a deschis un „birou virtual” în jocul Animal Crossing: New Horizons.

Twitch a mai fost folosit în trecut de candidați americani precum Bernie Sanders sau Andrew Young.

Revenind la AOC, democrata este o jucătoare foarte bună de League of Legends. Ea nu a ales Among US accidental. În jocul dezvoltat de InnerSloth participanții colaborează pentru a găsi un sabotor. Ocasio-Cortez face, astfel, referire la înlăturarea lui Donald Trump de la Casa Albă.

La momentul redactării articolului, Ocasio-Cortez avea deja 173.000 de urmăritori pe Twitch.

Sursa: Twitch/AOC

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

CITEȘTE ȘI:

Un băiat de 11 ani a ucis o fetiță de 9 ani care l-a învins într-un joc online

Ce mașini vom putea conduce în Cyberpunk 2077

Urmărește Go4Games.ro pe Google News