VIDEO: Final Fantasy VII Rebirth – recapitularea poveștii din FFVII Remake

Autor: Cosmin Aionita | 23.11.2023
VIDEO: Final Fantasy VII Rebirth – recapitularea poveștii din FFVII Remake
Foto: Square Enix

Square Enix a lansat un nou clip video dedicat jocului Final Fantasy VII Rebirth, acesta sumarizând evenimentele din Final Fantasy VII Remake, pentru cei care nu au apucat încă să parcurgă acest prim titlu al seriei.

Au fost publicate și capturi de ecran noi din Final Fantasy VII Rebirth, disponibile în galeria atașată, care prezintă câteva dintre elementele pe care jucătorii le vor întâlni în această continuare: liniștitul orășel Kalm, mina abandonată Mythrill, creatura summon Kujuta, abilitățile de luptă ale câtorva dintre personajele aliate, magazinul Chocoboutique, personajele secundare și altele.

Modurile de luptă Active și Classic se vor întoarce din Final Fantasy VII Remake, iar Rebirth va include, pe lângă nivelurile de dificultate Easy și Normal, și o nouă opțiune – Dynamic – care va permite personalizări suplimentare, asigurând că toți jucătorii, familiarizați sau nu cu seria, se vor putea bucura de joc.

Final Fantasy Rebirth
Foto: Square Enix

FFVII Rebirth este cel de-al doilea titlu din trilogia planificată pentru a reimagina clasicul JRPG de la Square Enix, fiind conceput drept un titlu de sine stătător, în care jucătorii vor reîntâlni personaje precum Cloud Strife, Tifa, Barret, Aerith, Red XIII sau Yuffie. Aceștia vor părăsi Midgar și vor descoperi o lume vastă de explorat, în încercarea de a-l urmări pe misteriosul Sephiroth.

Final Fantasy VII Rebirth urmează să fie lansat pe 29 februarie 2024, în exclusivitate pentru consolele PlayStation 5. Ediția fizică a jocului va fi livrată pe două discuri Blu-ray.

Final Fantasy Rebirth
Foto: Square Enix

Sursa: Square Enix

Urmărește Go4Games.ro pe Google News