Când ar putea apărea pe Netflix filmul „The Super Mario Bros. Movie”

Autor: Adrian Popa | 06.04.2023
Când ar putea apărea pe Netflix filmul „The Super Mario Bros. Movie”
Shigeru Miyamoto, prezent la o proiecție specială a filmului „The Super Mario Bros. Movie” (Foto: Profimedia Images)

Filmul „The Super Mario Bros. Movie” a debutat în cinematografe pe 5 aprilie. Mulți oameni se întreabă dacă producția va fi disponibilă și pe platformele de streaming video, precum Netflix sau SkyShowtime.

Nu știm, deocamdată, acest lucru, dar putem vedea ce s-a întâmplat în trecut cu alte filme produse de studioul de animație Illumination Entertainment, deținut de Universal.

Gigantul din industria de divertisment are o înțelegere cu Netflix. Filmele sale ajung pe platforma de streaming video la cel puțin patru luni după ce sunt publicate pe platforma sa similară, Peacock.

Citește și: Un joc inspirat de filmul „Waterworld”, cu Kevin Costner, va fi lansat în curând

De exemplu, „Minions: The Rise of Gru”, produs tot de Illumination, a ajuns pe Netflix după ce a fost disponibil timp de șapte luni exclusiv pe Peacock. Filmul a fost publicat pe platforma de streaming a Universal la trei luni de la debutul în cinematografe.

În România, conținut Peacock este disponibil în serviciul de streaming video SkyShowtime, lansat în februarie pe piața locală.

Ca să rezumăm, „The Super Mario Bros. Movie” ar putea ajunge pe Peacock în vară și pe Netflix în toamnă.

Filmul care îl are în centru pe celebrul personaj creat de Shigeru Miyamoto este regizat de Aaron Horvath și Michael Jelenic după un scenariu scris de Matthew Fogel.

The Super Mario Bros. Movie – trailer oficial:

Sursa: Polygon

Urmărește Go4Games.ro pe Google News