Matt Damon și Ben Affleck au avut un cont bancar comun. Cheltuielile cu jocurile video, permise

| 24.03.2023
Matt Damon și Ben Affleck au avut un cont bancar comun. Cheltuielile cu jocurile video, permise
Foto: Shutterstock

Ben Affleck și Matt Damon sunt doi actori faimoși care sunt cei mai buni prieteni încă de pe vremea când erau niște necunoscuți. Cei doi au apărut recent într-un episod din The Bill Simmons Podcast și au povestit cum au folosit împreună, la un moment dat, același cont bancar.

„Era neobișnuit, dar aveam nevoie de bani pentru audiții”, a spus Damon. „Aveam de gând să ne ajutăm și să fim acolo unul pentru celălalt. Tu nu vei fi singur. Eu nu voi fi singur. Să mergem și să facem asta împreună”, a adăugat Affleck.

După fiecare rol primit, banii intrau în contul comun. După ce a apărut în „Geronimo: An American Legend”, Damon a virat 35.000 de dolari în cont.

Citește și: Actorul celebru care nu a jucat niciodată jocuri video, deși a lucrat la două titluri faimoase

Banii nu puteau fi folosiți pentru orice. Erau permise deplasările pentru audiții, cheltuieli cu jocuri video sau 10 dolari puteau fi schimbați în mărunțiș necesar pentru plata parcărilor sau folosirea de telefoane publice. Cei doi au spus că au încercat să permită și cumpărarea de bere, dar acest lucru „nu a funcționat”.

Ben Affleck și Matt Damon promovează în această perioadă noul lor film „Air”, despre relația dintre compania Nike și marele jucător de baschet Michael Jordan. În film mai apar Viola Davis, Jason Bateman și Chris Tucker. „Air” ajunge în cinematografe în aprilie.

Affleck și Damon au câștigat un Oscar împreună pentru scenariul filmului „Good Will Hunting”.

Trailerul oficial al filmului „Air”:

Sursa: Variety

Urmărește Go4Games.ro pe Google News