Actorul celebru care nu a jucat niciodată jocuri video, deși a lucrat la două titluri faimoase

Autor: Adrian Popa | 20.02.2023
Actorul celebru care nu a jucat niciodată jocuri video, deși a lucrat la două titluri faimoase
Tom Sizemore în „Saving Private Ryan”.

Tom Sizemore nu a jucat niciodată un joc video deși a fost creditat ca actor de voce în două titluri faimoase.

Starul din „Natural Born Killers” (1994) a apărut în Grand Theft Auto: Vice City (a asigurat vocea pentru Sonny Forelli) și în 24: The Game (Sid Wilson).

În GTA, Forelli este un personaj central și antagonistul principal din Vice City. Celălalt personaj interpretat de actor, Sid Wilson, este antagonistul din 24: The Game.

Foto: Profimedia Images

Participarea la aceste proiecte importante din istoria gamingului nu a venit, pentru Tom Sizemore, ca o evoluție firească a pasiunii lui pentru jocurile video. De fapt, actorul a recunoscut, în urmă cu mai mulți ani, că nu a jucat niciodată un joc video, cel puțin nu până atunci.

Citește și: Brad Pitt se pregătește de „pensionare”. Vrea mai mult timp pentru jocurile video retro

Întrebat ce titluri i-au plăcut în tinerețe, Sizemore a fost prins cu garda jos. „Nu am jucat jocuri video, de fapt, nu cred că am jucat… Am jucat fotbal”, a declarat actorul. El a părut total străin și de celebra serie de jocuri Mass Effect. Nu a jucat nici măcar Pong.

Cel mai probabil Sizemore nu a jucat mai târziu nici măcar cele două titluri la care a contribuit ca actor de voce, deși a afirmat că GTA: Vice City i-a plăcut.

Actorul, acum în vârstă de 61 de ani, este faimos pentru rolurile secundare jucate în filme cunoscute, precum „Heat” (1995), „Saving Private Ryan” (1998), „Born on the Fourth of July” (1999) sau „Black Hawk Down” (2001).

Sursa: SVG

Citește și: John Carpenter, maestrul filmelor horror, ar vrea să regizeze un film bazat pe acest joc video

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News