O tânără a recreat celebra scenă din „Basic Instinct” în direct la TV (VIDEO)

Autor: Alex Manole | 03.05.2023
O tânără a recreat celebra scenă din „Basic Instinct” în direct la TV (VIDEO)

Cum faci audiență la TV, în direct? Inviți o tânără atrăgătoare care recreează celebra scenă din filmul „Basic Instinct”, care a avut-o ca protagonistă pe Sharon Stone.

Clipul video a fost filmat în Chile, iar tânăra este un model argentinian care folosește numele de scenă Giselle Gomez.

Scena începe la momentul 2:24 în clipul video de mai jos:

Cum reacționează bărbații la momente „Basic Instinct” petrecute în public

Momentul în care Catherine Tramell, jucată de Sharon Stone, este interogată la poliție în celebrul film „Basic Instinct” este unul de neuitat.

Citește și: Jocuri video bazate pe filme de succes pe care trebuie să le încerci

O farsă realizată pentru YouTube arată cum reacţionează bărbaţii dintr-un parc care au parte de propriul „moment Basic Instinct”. O tânără atractivă joacă rolul lui Catherine, iar reacţia celor în faţa cărora stă femeia e incredibilă.

„Instinct primar” este un film thriller erotic american din 1992, regizat de Paul Verhoeven, după un scenariu de Joe Eszterhas. Sharon Stone, Michael Douglas, Jeanne Tripplehorn și George Dzundza joacă rolurile principale.

Pe scurt, detectivul Nick Curran (Michael Douglas), de la poliția din San Francisco, investighează moartea unei foste vedete rock și descoperă ca bărbatul fusese înjunghiat de 31 de ori de o femeie cu care întreținuse relații sexuale. Pe măsura ce ancheta avansează, Nick interacționează cu trei femei, suspecte în cazul de crimă.

Citește și: VIDEO: Primul trailer oficial pentru filmul Gran Turismo. Când îl vom putea urmări în România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News