Jocuri video bazate pe filme de succes pe care trebuie să le încerci

Autor: Adrian Popa | 11.05.2023
Jocuri video bazate pe filme de succes pe care trebuie să le încerci

Jocuri video bazate pe filme sunt lansate constant, însă majoritatea nu se ridică la înălțimea așteptărilor. Dacă doriți să încercați „crème de la crème” pe acest segment, vă recomandăm aceste cinci jocuri:

Alien: Isolation (2014): Jocul de tip survival este bazat pe celebrul film SF „Alien”. Jucătorul intră în pielea fiicei lui Ripley, care este vânată de un Xenomorph pe o stație spațială.

Marvel’s Spider-Man Remastered (2022): Acest titlu este o capodoperă și are un scor perfect pe Steam (10/10). Jocul este inspirat de filmele și benzile desenate cu Spider-Man. Personajul principal este Peter Parker, care luptă cu răufăcători și organizații mafiote în New York-ul imaginat de Marvel.

Star Wars Jedi: Fallen Order (2019): Titlul spune povestea unui ucenic Jedi care a supraviețuit Marii Epurări Jedi. Sunt explorate diverse planete și culturi din universul Star Wars. Însă atracția principală o reprezintă probabil, pentru fani, luptele cu săbii laser.

Jurassic World Evolution (2018): Simulatorul le permite jucătorilor să își construiască și administreze propriile Jurassic Park-uri. Dinozaurii pot fi împerecheați pentru a se înmulți și pot fi construite noi atracții și anexe.

Middle-earth: Shadow of War (2017): Acțiunea se petrece între evenimentele din filmele „The Hobbit” și „The Lord of the Rings”. Personajul principal este Talion, un ranger care își folosește abilitățile în lupta cu Sauron.

Noi jocuri video bazate pe filme vor fi lansate în curând. Printre acestea se numără Starship Troopers: Extermination, bazat pe filmul SF clasic din 1997.

Un studiu recent a arătat că 45% dintre gameri doresc mai multe jocuri video bazate pe filme și seriale.

Foto: Steam

CITEȘTE ȘI:

Recomandări: 5 jocuri video foarte bune bazate pe jocuri de societate

Recomandări: 5 jocuri video excelente bazate pe seriale

Recomandare: 5 jocuri video bazate pe cărți de succes pe care trebuie neapărat să le joci

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News