Primele două episoade din noul sezon Halo sunt disponibile în exclusivitate pe SkyShowtime

Autor: Cosmin Aionita | 09.02.2024
Primele două episoade din noul sezon Halo sunt disponibile în exclusivitate pe SkyShowtime
Foto: SkyShowtime

SkyShowtime a anunțat că primele două episoade din cel de-al doilea sezon al serialului Halo sunt acum disponibile prin intermediul acestui serviciu de streaming.

În sezonul doi al serialului Halo, ofițerul Master Chief John-117 (Pablo Schreiber) își conduce echipa de spartani de elită împotriva amenințării extraterestre cunoscute sub numele de Covenant. În urma unui eveniment cutremurător de pe o planetă pustie, John nu poate scăpa de senzația că războiul său este pe cale să se transforme și riscă totul pentru a demonstra ceea ce nimeni nu va crede: că armata Covenant se pregătește să atace cea mai puternică fortăreață a omenirii. În timp ce galaxia se află pe marginea prăpastiei, John pornește într-o călătorie pentru a găsi cheia salvării sau, poate, a dispariției omenirii: Halo.

De la creatorul și producătorul executiv David Wiener (Brave New World), serialul are loc în universul care a debutat în 2001, odată cu lansarea primului joc Halo pentru consolele Xbox. Adaptarea TV prezintă un conflict epic din secolul al XXVI-lea între umanitate și o amenințarea extraterestră Convenant. Serialul Halo își propune să reunească povești profund personale cu acțiune, aventură și o imagine fantastică asupra viitorului.

În serialul Halo joacă Pablo Schreiber (American Gods), în rolul lui Master Chief, și Natascha McElhone (Californication) în rolul Dr. Halsey. Cei doi sunt totodată producători ai acestui sezon. Printre membrii distribuției se numără și Jen Taylor (RWBY, seria de jocuri Halo), Bokeem Woodbine (Fargo), Shabana Azmi (Fire), Natasha Culzac (The Witcher), Olive Gray (Half Moon Investigations), Yerin Ha (Reef Break), Bentley Kalu (Avengers: Age of Ultron), Kate Kennedy (Catastrophe), Charlie Murphy (Peaky Blinders) și Danny Sapani (Penny Dreadful).

Dintre noii actori care se alătură distribuției în acest sezon se numără Joseph Morgan (Vampire Diaries, The Originals), Cristina Rodlo (No One Gets Out of Here Alive, The Homeless World Cup) și Christina Bennington (Midsomer Murders). Fiona O’Shaughnessy (The Forgiven) și Tylan Bailey vor reveni, de asemenea, în episoadele din sezonul doi.

Serialul Halo este produs de SHOWTIME, împreună cu 343 Industries și Amblin Television. Sezonul doi este îi are ca producători executivi pe David Wiener, împreună cu Steven Spielberg, Darryl Frank și Justin Falvey pentru Amblin Television. Kiki Wolfkill este producător executiv pentru Xbox/343, alături de Otto Bathurst și Toby Leslie pentru One Big Picture și Gian Paolo Varani. Serialul este distribuit pe plan internațional de Paramount Global Content Distribution.

Halo SkyShowtime
Foto: SkyShowtime

SkyShowtime este disponibil în România

Serviciul SkyShowtime este disponibil în România prin intermediul aplicației SkyShowtime pe Apple iOS, tvOS, dispozitivele Android, Android TV, Google Chromecast, TV-urile LG și Samsung și prin browsere, pe site-ului web www.skyshowtime.com. Prețul lunar al abonamentului SkyShowtime este de 3,99 euro (fără reclame), cu posibilitatea de a anula oricând.

Sursa: SkyShowtime

Urmărește Go4Games.ro pe Google News