Un post de televiziune a transmis integral și ilegal filmul „Super Mario Bros. Movie”

Autor: Adrian Popa | 24.04.2023
Un post de televiziune a transmis integral și ilegal filmul „Super Mario Bros. Movie”
Foto: Profimedia Images

Filmul „Super Mario Bros. Movie” se bucură de mare succes în cinematografele din întreaga lume și urmează ca peste câteva luni să ajungă și pe platformele de streaming video.

Deși este realizat și distribuit de giganți din industria divertismentului, care au armate de avocați competenți, asta nu a împiedicat un post de televiziune din Argentina să difuzeze ilegal filmul complet.

Canalul care a sfidat legile dreptului de autor se numește GenTV. Se pare că nu este prima dată când postul din America de Sud face acest lucru. Recent a difuzat, tot ilegal, filmul „Ant-Man and the Wasp: Quantumania”.

Citește și: Părintele lui Mario sugerează că Nintendo va realiza și alte filme bazate pe personajele companiei

Mai mulți utilizatori din Argentina ai rețelelor de socializare au distribuit înregistrări și imagini cu filmul rulat de GenTV.

Filmul produs de Illumination Entertainment este distribuit de compania mamă a studioului, Universal. Gigantul american va da, cel mai probabil, în judecată GenTV. Printre producătorii „Super Mario Bros. Movie” se numără și Nintendo, o companie care a luat mereu măsuri împotriva „piraților”.

GenTV a transmis filmul la calitate foarte bună. Deocamdată nu se știe de unde a obținut canalul de televiziune o copie. Incidentul va genera și alte probleme pentru producătorii filmului, deoarece transmisiunea a fost, cu siguranță, înregistrată, iar copii ale filmului se vor răspândi pe internet.

„Super Mario Bros. Movie” a generat până acum venituri de 871 de milioane de dolari la nivel global. Filmul ar putea ajunge pe platforma de streaming Peacock, deținută de Universal, în vară.

Sursa: Comicbook

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News