VIDEO: Primul trailer pentru cel de-al doilea sezon al serialului Halo

Autor: Cosmin Aionita | 04.12.2023
VIDEO: Primul trailer pentru cel de-al doilea sezon al serialului Halo
Foto: Wikimedia

Serialul Halo, bazat pe seria omonimă de jocuri video de la Microsoft, urmează să primească și un al doilea sezon. Paramount Plus, serviciul de streaming pe care acest serial este disponibil în Statele Unite ale Americii, tocmai a publicat primul trailer pentru sezonul secund al serialului Halo, dezvăluind și data premierei acestuia: 8 februarie 2024.

În serialul Halo, actorul Pablo Schreiber, cunoscut din serialul American Gods, îl interpretează pe Master Chief, în timp ce Jen Taylor, actrița ce i-a dat voce Cortanei în seria de jocuri Halo, își reia rolul. Pentru cel de-al doilea sezon, după cum se poate observa și din trailer-ul de mai sus, se vor întoarce actori precum Natascha McElhone (Dr. Catherine Elizabeth Halsey), Bokeem Woodbine sau Danny Sapani.

Cu acțiunea plasată în secolul al XXVI-lea, serialul Halo relatează confruntarea dintre umanitate și amenințarea extraterestră Covenant. 343 Industries, dezvoltatorii seriei de jocuri video Halo, au dezvăluit că întreaga poveste din serial beneficiază de propria cronologie, diferită de cea a jocurilor, numită “silver timeline”. Astfel, și cei ce nu dețin foarte multe informații despre evenimentele din seria de jocuri Halo se pot bucura de serial.

Produs de rețeaua Showtime Networks în colaborare cu 343 Industries, serialului Halo este disponibil și în România, sub forma primului său sezon, prin intermediul serviciului de streaming SkyShowtime. Cel mai probabil, după premiera nord-americană de pe Paramount Plus, va mai trece o perioadă până când episoadele celui de-al doilea sezon Halo vor fi disponibile și în țara noastră.

Sursa: Paramount Plus YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News