VIDEO: Trailer oficial pentru Sezonul 2 din serialul Halo

Autor: Cosmin Aionita | 12.01.2024
VIDEO: Trailer oficial pentru Sezonul 2 din serialul Halo
Foto: Showtime

Tocmai a fost lansat trailer-ul oficial pentru cel de-al doilea sezon al serialului Halo, bazat pe seria de shootere de la Microsoft si 343 Industries. Premierele de pe Paramount Plus (Statele Unite ale Americii) și SkyShowtime (Europa, inclusiv România) sunt sincronizate de această dată. Astfel, sezonul 2 al serialului Halo va fi disponibil pe platforma SkyShowtime din februarie 2024. Primele două episoade vor putea fi vizionate în exclusivitate pe SkyShowtime de pe 9 februarie 2024, iar, ulterior, câte un nou episod va fi lansat săptămânal.

În cel de-al doilea sezon, Master Chief își va conduce echipa de spartani de elită împotriva amenințării extraterestre cunoscută sub numele de Convenant. În urma unui eveniment șocant petrecut pe o planetă pustie, John nu poate scăpa de sentimentul că războiul este pe cale să se schimbe și riscă totul pentru a dovedi ceea ce nimeni altcineva nu va crede – că amenințarea Convenant se pregătește să atace cea mai mare fortăreață a umanității. Cu galaxia pe marginea prăpastiei, John va porni într-o călătorie pentru a găsi cheia salvării umanității sau a dispariției acesteia – Halo.

Serialul Halo îi are în distribuție pe Pablo Schreiber (American Gods), în rolul lui Master Chief, și pe Natascha McElhone (Californication), în rolul lui Dr. Halsey, aceștia fiind și producători ai acestui sezon. Membrii din distribuție care revin în al doilea sezon sunt Jen Taylor (seria de jocuri Halo, RWBY) în rolul Cortanei, Bokeem Woodbine (Fargo), Shabana Azmi (Fire), Natasha Culzac (The Witcher), Olive Gray (Half Moon Investigations), Yerin Ha (Reef Break), Bentley Kalu (Avengers: Age of Ultron), Kate Kennedy (Catastrophe), Charlie Murphy (Peaky Blinders) și Danny Sapani (Penny Dreadful).

Noii actori din acest sezon sunt Joseph Morgan (Vampire Diaries, The Originals) și Cristina Rodlo (No One Gets Out of Here Alive, The Homeless World Cup). Serialul Halo este produs de SHOWTIME în asociere cu 343 Industries și Amblin Television.

Sursa: Paramount Plus YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News