AGON by AOC lansează monitorul compact de gaming Q24G2A/BK

Autor: Cosmin Aionita | 25.05.2023
AGON by AOC lansează monitorul compact de gaming Q24G2A/BK
Foto: AGON by AOC

AGON, brandul de gaming al celor de la AOC, lansează modelul compact Q24G2A/BK în gama sa de produse AOC GAMING. Acest monitor este echipat cu un panou IPS QHD (2560×1440) de 23,8″ (60,4 cm), cu o rată de reîmprospătare de 165 Hz și un timp de răspuns MPRT de 1 ms. AOC GAMING Q24G2A/BK oferă un raport de contrast de 1000:1 și o acoperire a gamei sRGB de 108,7%, acesta fiind conceput pentru a oferi imagini impresionante și performanțe notabile într-un format menit să economisească spațiu.

Rezoluție QHD într-un format compact

Dimensiunea compactă de 24″ a ecranului, în combinație cu rezoluția QHD și o densitate a pixelilor de 123,4 ppi (pixel per inch), asigură claritate și detalii excelente, peste ce pot oferi ecranelor Full HD – 24″ sau QHD – 27″. Densitatea mare a pixelilor și design-ul care permite economisirea de spațiu îl transformă într-o alegere potrivită pentru gamerii care caută o experiență de joc captivantă, fără a sacrifica mult spațiu de pe birou.

Modelul Q24G2A/BK dispune de rame subțiri, potrivite pentru utilizarea în configurații cu mai multe monitoare, și de un suport reglabil pe înălțime, care permite utilizatorilor să găsească poziția ergonomică perfectă. Panoul său IPS oferă unghiuri largi de vizualizare de 178°/178° și acoperă 108,7% din spațiul de culoare sRGB, oferind culori bogate, vii și precise, ceea ce îl face potrivit atât pentru jocuri, cât și pentru sarcini creative.

Q24G2A/BK
Foto: AGON by AOC

Imagini rapide pentru jocuri în ritm alert

Rata de reîmprospătare de 165 Hz, împreună cu timpul de răspuns de 1 ms MPRT, asigură un gameplay fluent fără efecte precum ghosting sau motion blur. Pentru a avea o consistență vizuală, cu imagini clare, luminozitatea maximă de 350 cd/m2 face față mai multor condiții de iluminare ambientală. Q24G2A/BK este compatibil cu NVIDIA G-SYNC și garantează jocuri fluente, cu un input lag redus și fără tearing.

Integrarea cu software-ul AOC G-Menu permite modificarea ușoară a culorilor monitorului, ajustarea opțiunilor pentru overdrive dar și a altor setări pentru jocuri. Acestea includ: Shadow Control, ce reglează contrastul dintre zonele iluminate și cele umbrite, Low Blue Mode, pentru o utilizare confortabilă pe timp de noapte, Dial Point, o suprapunere a reticulului pentru a ținti cu precizie în orice ocazie, și un Frame Counter, pentru a afișa informațiile curente despre cadrele pe secundă.

AOC GAMING Q24G2A/BK va fi disponibil începând cu luna iunie 2023, la prețul recomandat de 1376 lei.

Sursa: AGON by AOC

Urmărește Go4Games.ro pe Google News