AGON PRO AG456UCZD, un monitor OLED ultrawide pentru gaming și nu numai

Autor: Cosmin Aionita | 14.03.2024
AGON PRO AG456UCZD, un monitor OLED ultrawide pentru gaming și nu numai
Foto: AGON by AOC

AGON by AOC, unul dintre cele mai importante branduri de accesorii IT din lume și monitoare dedicate jocurilor, lansează noul model OLED AGON PRO AG456UCZD. Diagonala ecranului este de 44,5″ (113 cm), iar panoul prezintă o curbură 800R, oferind astfel o experiență vizuală care plasează utilizatorul în centrul acțiunii, pentru o experiență de joc memorabilă. Rezoluția WQHD (21:9) a monitorului oferă imagini panoramice clare, susținute de o rată de reîmprospătare ridicată de 240 Hz și timpi de răspuns ultrarapizi de până la 0,03 ms GtG pentru a satisface inclusiv cerințele jocurilor competitive.

Imagini de calitate și un nivel de detalii ridicat

Ecranul ultra-wide al monitorului AGON PRO AG456UCZD a fost proiectat pentru a excela într-o multitudine de genuri de joc. Design-ul fără margini pe toate cele 4 laturi le permite utilizatorilor să se concentreze pe deplin asupra conținutului afișat pe ecran. Aspectul 21:9 și rezoluția WQHD (3440×1440) oferă o perspectivă cuprinzătoare, oferind un avantaj semnificativ în timpul jocurilor, permițând gamerilor să vizualizeze mai mult din acțiune, în timp ce curbura 800R acoperă și zona detectată de vederea periferică a utilizatorilor.

AG456UCZD
Foto: AGON by AOC

Apreciat de jucătorii profesioniști de simulatoare de curse

Imaginile clare sunt ideale pentru sesiunile intense de gaming, oferindu-le utilizatorilor un avantaj competitiv și garantând că aceștia nu ratează niciun detaliu crucial pe câmpul de luptă sau pe pista de curse. Datorită formei sale curbate și a dimensiunii de 44,5″, noul monitor este ideal pentru simulatoarele de curse. În același timp, panoul OLED extrem de rapid este la fel de potrivit și pentru shootere în special și orice joc de acțiune cu ritm alert în general.

G2 Esports, una dintre cele mai importante echipe de jucători profesioniști activi pe scena simulatoarelor de curse (sponsorizată de AGON by AOC), a fost cucerită deja de noul AG456UCZD:

AGON PRO AG456UCZD oferă o experiență de utilizare atât captivantă încât îmi vine foarte greu să ies din lumea jocului.

– Isaac Price, G2 Esports

Citește articolul complet pe Go4IT.ro

Urmărește Go4Games.ro pe Google News