AOC Gaming CQ27G2S/BK, monitor curbat pentru gaming

Autor: Cosmin Aionita | 26.09.2023
AOC Gaming CQ27G2S/BK, monitor curbat pentru gaming
Foto: AOC

AGON by AOC, unul dintre cele mai importante branduri de monitoare pentru gaming și accesorii IT din lume, anunță AOC GAMING CQ27G2S/BK, un monitor curbat de 27″ (68,6 cm) cu o rezoluție QHD, proiectat pentru a combina cele mai căutate caracteristici ale scenei de gaming. CQ27G2S/BK oferă o rată de refresh rapidă de 165 Hz și un ecran curbat de dimensiuni mari. În centrul său se află un panou VA, care oferă un contrast ridicat de 4000:1, ceea ce face din acest monitor o soluție echilibrată pentru diverse genuri de jocuri, filme și multe altele, la un preț competitiv.

Ecran curbat pentru gaming

Modelul CQ27G2S/BK prezintă un panou VA cu o curbură 1500R, realizând un câmp vizual panoramic, menit să îi învăluie pe utilizatori într-o experiență captivantă. Cu o rezoluție QHD (2560×1440) și o rată de reîmprospătare rapidă de 165 Hz, jucătorilor le este promis un timp de răspuns GtG (Grey to Grey) de 4 ms și MPRT de 1 ms (Moving Picture Response Time).

AOC Gaming CQ27G2S/BK
Foto: AOC

Curbură subtilă, versatilitate ridicată

Utilizatorii se pot bucura de compatibilitatea cu standardul HDR10. CQ27G2S/BK redă scenele cu o gamă dinamică de culori și un raport de contrast de 4000:1. Tehnologia Adaptive-Sync elimină screen tearing-ul, menținând fluiditatea în timpul momentelor intense de joc.

Cu o acoperire sRGB de 99%, CQ27G2S/BK deschide o lume de posibilități dincolo de jocuri. Capacitatea sa cromatică poate ajuta și proiectele grafice, iar input lag-ul redus al monitorului asigură faptul că acțiunile utilizatorilor se traduc instantaneu în reacții pe ecran, oferind un avantaj competitiv distinct.

CQ27G2S/BK este un monitor adaptabil pentru toate jocurile și sarcinile de zi cu zi, acesta fiind echipat cu un suport ergonomic care oferă reglaje de înălțime, înclinare și pivotare, permițând utilizatorilor să își personalizeze configurația pentru un confort maxim. Fie că se lansează într-o sesiune maraton de jocuri sau se angajează în sarcini de lucru îndelungate, monitorul se adaptează la nevoile utilizatorului.

AOC Gaming CQ27G2S/BK
Foto: AOC

Pentru lucrul în timpul nopții, tehnologia Flicker-Free și modul Low Blue Light al monitorului contribuie la reducerea oboselii ochilor în timpul utilizării prelungite, asigurând bunăstarea utilizatorului.

Monitorul include, de asemenea, multe funcții orientate către jocuri în OSD-ul său, cum ar fi Shadow Control, care permite jucătorilor să ajusteze nivelurile de umbră pentru o vizibilitate sporită în scenele slab luminate sau invers, sau suprapunerea reticulului (Dial Point) care permite jucătorilor să țintească cu precizie în jocurile first person shooter în care lipsește ținta. Caracteristicile OSD pot fi ajustate și cu ajutorul software-ului AOC G-Menu.

Preț și disponibilitate

AOC GAMING CQ27G2S/BK va putea fi achiziționat de la sfârșitul lunii octombrie 2023, la un preț recomandat de 1238 lei.

Sursa: AOC

Urmărește Go4Games.ro pe Google News