Aqirys lansează Sargas și Naos Pro, două carcase pentru PC-uri de gaming

Autor: Adrian Popa | 20.03.2023
Aqirys lansează Sargas și Naos Pro, două carcase pentru PC-uri de gaming

Brandul Aqirys a anunțat lansarea a două noi carcase de PC-uri de gaming, modelele midi tower Sargas și Naos Pro.

Dispozitivele sunt compatibile cu plăci de bază ATX și au, în partea frontală, panouri metalice de tip mesh pentru un flux de aer cât mai consistent. Panourile laterale sunt realizate din sticlă cu tentă gri.

Ambele modele vin cu câte patru ventilatoare de 120 mm, prevăzute cu conectori dedicați ARGB cu 3 pini și PWM (pulse width modulation) cu 4 pini. Sistemul de iluminare al ventilatoarelor poate fi controlat și sincronizat cu alte componente prin intermediul unui hub controller care dispune de telecomandă wireless dedicată.

Carcasele au filtre de praf detașabile și sistem de management al cablurilor.

Citește și: Gadget potrivit pentru dormitorul unui gamer, disponibil în curând la Lidl

Sargas suportă maxim nouă ventilatoare de 120 mm. Carcasa poate acomoda inclusiv modele de 140 mm, în tavan și în partea frontală. Formatele acceptate pentru plăcile de bază sunt Mini-ITX, Micro-ATX și ATX, iar plăcile video instalate pot avea maxim 400 mm lungime. Pentru răcirea procesorului pot fi integrate cooler-e clasice cu 178 mm înălțime maximă, dar și sisteme de răcire cu lichid cu radiatoare de maxim 420 mm ce pot fi poziționate în față și de maxim 360 mm în tavan. Carcasa include și o mască detașabilă pentru ascunderea cablurilor.

Naos Pro este o versiune mai avansată a modelului Naos. Are spațiu intern mai generos și oferă conectivitate USB Type-C 3.1. Pe lângă maximul de 12 ventilatoare de 120 mm ce pot fi instalate, Naos Pro poate folosi frontal și în tavan inclusiv modele de 140 mm. Formatele acceptate pentru plăcile de bază sunt Mini-ITX, Micro-ATX și ATX, iar plăcile video instalate pot avea maxim 420 mm lungime. Pentru răcirea procesorului pot fi integrate cooler-e clasice cu 160 mm înălțime maximă, dar și sisteme de răcire cu lichid cu radiatoare de maxim 360 mm, care pot fi poziționate în față sau în tavan.

Ventilatorul din noile carcase, Cetus 4PW-12DL24-ARGB de 120 mm, cu 24 de LED-uri, poate fi achiziționat separat. Poate fi cumpărat, de asemenea, setul Vela, care include trei ventilatoare, un hub controller și o telecomandă wireless.

Noile produse sunt disponibile imediat la următoarele prețuri recomandate:

Carcasa Sargas: 689,90 lei
Carcasa Naos Pro: 489,90 lei
Set Vela: 229,90 lei
Ventilator Cetus 4PW-12DL24-ARGB: 59,90 lei

Urmărește Go4Games.ro pe Google News