Armada este noua gamă de monitoare de gaming de la HyperX. Când se lansează și cât vor costa

Autor: Cosmin Aionita | 25.08.2022
Armada este noua gamă de monitoare de gaming de la HyperX. Când se lansează și cât vor costa
Foto: HyperX

HyperX, divizia de periferice de gaming de la HP, a anunțat lansarea monitoarelor de gaming HyperX Armada 25 și HyperX Armada 27. Noua gamă de monitoare de gaming HyperX Armada oferă rezoluții crescute și sunt compatibile cu NVIDIA G-SYNC. Monitoarele de gaming HyperX Armada vin cu un pachet complet, care include suportul HyperX Armada cu un braț ergonomic Armada, compatibil cu toate monitoarele HyperX și cu majoritatea monitoarelor care au tipare VESA 75mm și 100mm, și suportul pentru birou Armada. Suportul HyperX Armada cu braț ergonomic este conceput să reziste, fiind făcut din metal durabil și susține monitoare până la 32 inci ca dimensiune și 9 kg în greutate.

HyperX Armada
Foto: HyperX

Monitorul de gaming HyperX Armada 25 oferă o rată de refresh a ecranului de 240Hz și 1ms timp de răspuns. Armada 25 oferă rezoluție Full HD (1920×1080) și culori vibrante datorită panoului IPS de 24,5 inci. În schimb, monitorul de gaming HyperX Armada 27 oferă o imagine și mai clară și rezoluție mai mare, datorită ecranului IPS wide, de 27 inci QHD (2560×1440) și suportului pentru standardul VESA Display HDR 400. De asemenea, Armada 27 oferă o rată de reîmprospătare a ecranului de 165Hz și 1ms timp de răspuns.

HyperX Armada
Foto: HyperX

Tiffany Rodrigues, PC displays senior manager la HyperX, a spus:

Pentru HyperX este o perioadă cu mult entuziasm pentru că intrăm pe piața de monitoare cu noua gamă de gaming HyperX Armada. Cu rate de refresh ridicate și timp de răspuns scăzut pentru experiențe de gaming îmbunătățite, alături de suporturi ergonomice cu braț și pentru birou, care să ofere conform pentru perioade îndelungate, familia de monitoare de gaming Armada oferă confort și un design funcțional, toate într-un singur pachet complet.

HyperX Armada
Foto: HyperX

Monitoarele de gaming HyperX Armada 25 și Armada 27 includ brațul ergonomic și suportul pentru birou direct în cutie. Brațul se poate extinde și strânge pentru unghiuri de vizualizare ergonomice. De asemenea, monitoarele beneficiază de instalare simplă, cu două metode de prindere (prin clemă de tip C sau inel) și un sistem de eliberare rapidă care permite monitoarelor HyperX să se fixeze în loc sau să fie ajustate cu apăsarea unui singur buton. Alte monitoare folosesc suportul VESA standard, cu montaj pe bază de patru șuruburi. Mai mult, suportul adițional pentru monitoarele de gaming HyperX Armada poate fi achiziționat separat și se pot monta pe el până la patru monitoare (de până la 25 inci) sau 2 monitoare (de până la 27 inci) simultan.

HyperX Armada
Foto: HyperX

Disponibilitate și prețuri

Noile produse vor fi disponibile online la rețeaua de parteneri retail și etail ai HyperX. Prețurile de pe HyperX.com se pot suferi modificări, iar prețurile din magazine pot varia.

  • Monitor de gaming HyperX Armada 25 – disponibilitate așteptată în septembrie, la prețul de 2.690 lei
  • Monitor de gaming HyperX Armada 27 – disponibilitate așteptată în septembrie, la prețul de 2.990 lei
  • Suport singular pentru montare HyperX Armada – disponibilitate așteptată în septembrie
  • Suport multiplu adițional pentru montare HyperX Armada – disponibilitate așteptată în septembrie

Sursa: HyperX

Urmărește Go4Games.ro pe Google News