Ce noutăți aduc pentru gaming televizoarele Panasonic din gama 2023

Autor: Adrian Popa | 14.06.2023
Ce noutăți aduc pentru gaming televizoarele Panasonic din gama 2023
Panasonic MZ2000 (Foto: Panasonic)

Panasonic a anunțat noi televizoare OLED și LED. Din prima serie fac parte modelele MZ2000, MZ1500, MZ980 și MZ800, iar din a doua MX950, MX940, MX800, MX710 și MX700.

Dispozitivele vin cu „Filmmaker Mode” îmbunătățit, care le permite utilizatorilor să vadă conținutul așa cum a intenționat artistul, potrivit producătorului. Televizoarele rulează sistemul de operare Google TV, care oferă acces la o gamă largă de aplicații.

Vârful de gamă al seriei OLED este MZ2000, disponibil în variante cu ecrane de dimensiunile 55, 65 și 77”.

Noile televizoare vin cu multe caracteristici pentru gaming. Potrivit Panasonic, dispozitivele redau conținutul din jocurile video așa cum a fost conceput el de creatorii acestora.

Citește și: Modelul LG, detronat? S-ar putea ca Philips să ofere cel mai bun televizor de gaming în 2023

Modul True Game Mode aduce în lumea jocurilor toate funcțiile de acuratețe a culorilor disponibile pentru filme. Modul poate fi calibrat, potrivit Panasonic:

„True Game Mode este calibrabil și afișează logo-ul Calman Calibrated după ajustarea cu software-ul de calibrare a culorilor Calman Color de la Portrait Displays – standardul de facto în lumea creării, distribuției și redării de conținut. Acest lucru înseamnă că True Game Mode reproduce jocurile așa cum au fost concepute de creatorii lor.”

Televizoarele dispun de porturi HDMI 2.1, rată de refresh de până la 120 Hz și timpi de răspuns foarte mici. Totodată, modelele sunt compatibile cu tehnologiile VRR (Variable Refresh Rate), Nvidia G-SYNC și AMD FreeSync Premium.

Suport pentru tehnologia Dolby Vision oferă toate modelele cu Game Mode Extreme.

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News