Modelul LG, detronat? S-ar putea ca Philips să ofere cel mai bun televizor de gaming în 2023

Autor: Adrian Popa | 08.02.2023
Modelul LG, detronat? S-ar putea ca Philips să ofere cel mai bun televizor de gaming în 2023
Philips OLED+908

Cei care caută cel mai bun televizor high-end de gaming au, în acest moment, o singură opțiune – un model din oferta LG.

Însă noul televizor high-end Philips OLED+908 bifează tot ceea ce oferă LG OLED evo C2, dar vine și cu ceva în plus.

Dispozitivul include un procesor de imagine îmbunătățit, Philips P5 de generația a șaptea, care permite ajustarea rapidă în timp real a imaginii. De exemplu, temperatura culorii ecranului poate fi ajustată în funcție de culorile și lumina din camera în care se află dispozitivul. Tehnologia este similară cu True Tone de la Apple. Astfel, albul afișat de televizor seamănă cu albul din încăperea în care se află Philips OLED+908, ceea ce previne oboseala ochilor.

Luminozitatea maximă pe care o poate atinge display-ul este de 2.100 nits.

Mai mult, noul model Philips oferă, în gaming, suport pentru tehnologia Dolby Vision, la rezoluție 4K și cu rată de refresh de 120 Hz. Această caracteristică era disponibilă doar pe televizoare LG.

Citește și: Noul televizor vârf de gamă al Panasonic, OLED MZ2000, este foarte prietenos cu jocurile video

Totodată, Philips OLED+908 oferă suport pentru toate tehnologiile VRR (Variable Refresh Rate) importante: cea implicită din HDMI 2.1, AMD FreeSync Premium sau Nvidia G-Sync. La acestea se adaugă modul Auto Low Latency Mode (ALLM), care reduce automat timpul de răspuns atunci când este începută o sesiune de gaming.

Sistemul de sunet inclus pe acest model este unul Bowers & Wilkins (soundbar 3.1 de 80 W).

Peste toate acestea Philips oferă Ambilight, o caracteristică ce ar putea fi apreciată de gameri. Luminile LED din jurul marginii televizorului proiectează pe perete culori în funcție de conținutul rulat pe ecran. Funcția Ambilight va putea fi activată prin simpla ridicare a telecomenzii, care include acumulator ce poate fi încărcat cu un cablu USB-C.

Dispozitivul va fi disponibil pe piață în toamnă, în variante cu display cu diagonala de 55, 65 și 77”. Prețul nu a fost anunțat.

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News