Două corpuri de iluminat LED utile și accesibile, disponibile la Lidl

Autor: Alex Manole | 12.08.2022
Două corpuri de iluminat LED utile și accesibile, disponibile la Lidl

Lanțul de supermarketuri Lidl va vinde, începând de joi, două corpuri de iluminat LED sub marca proprie Livarno Home.

Interesantă este lampa LED solară cu senzor de mișcare. Dispozitivul, cu design modern, încorporează panoul solar direct în carcasă, spre deosebire de alte modele la care acesta este separat. Senzorul are o rază de detecție de 5 metri și un unghi de 100 de grade. Temperatura luminii oferite este de 6.500 K (alb rece), iar durata de viață estimată a LED-urilor este de 30.000 de ore.

Vor fi disponibile două versiuni de lampă: 21,8 x 18,5 x 9,5 cm și 20 x 10 x 7,5 cm. Luminozitatea maximă oferită este de cele două versiuni este de 95 lm, respectiv 90 lm.

Citește și: Auchan are reduceri consistente la periferice de gaming Hama uRage. 4 produse interesante

Lampa solară beneficiază de protecție medie la praf și apă (certificare IP44) și va beneficia de garanție timp de 3 ani. Autonomia maximă, cu acumulatorul încărcat complet, este de 6 ore.

Lidl va vinde, începând din 18 august, și un reflector LED cu senzor de mișcare. Dispozitivul are 140 de LED-uri și o putere de 100 W.

Senzorul are o rază de acțiune de 8 metri. Reflectorul va costa 119 lei. Acest produs va beneficia, de asemenea, de garanție timp de 3 ani. Luminozitatea oferită este de 10.000 lm.

Foto: Lidl.ro

Citește și: Lidl va vinde un dispozitiv electronic Parkside util pentru mașină și casă

Urmărește Go4Games.ro pe Google News