Auchan are reduceri consistente la periferice de gaming Hama uRage. 4 produse interesante

Autor: Alex Manole | 15.08.2022
Auchan are reduceri consistente la periferice de gaming Hama uRage. 4 produse interesante

Lanțul de hypermarketuri Auchan are reduceri la multe produse din gama de periferice de gaming Hama uRage din ofertă. Am selectat patru produse cu preț atractiv. Dispozitivele oferite de această marcă nu sunt cele mai fiabile, dar oferă performanțe decente la prețuri accesibile.

Un mouse wireless de gaming Hama uRage Unleashed este disponibil la prețul de 89,90 lei. Dispozitivul are senzor optic cu rezoluție maximă de 4.000 DPI și șapte butoane. Conectarea se face prin intermediul unui receiver de 2.4 GHz. Mouse-ul nu dispune de acumulator, ci funcționează cu două baterii AA. Acestea nu sunt incluse în pachet. Dispozitivul are o zonă iluminată în zona rotiței de scroll.

Citește și: Două corpuri de iluminat LED utile și accesibile, disponibile la Lidl

Pentru cei care doresc un mouse cu fir este disponibil, cu reducere, modelul Hama uRage Reaper Ess. Acesta costă 59,90 lei. Mouse-ul are senzor optic cu rezoluție maximă de 2.400 DPI. Cablul, cu lungime de 1,8 metri, este protejat de material textil. Reaper Ess dispune de mai multe butoane programabile, are piciorușe din teflon și design ergonomic.

Hama uRage SoundZ Essential

O pereche de căști de gaming Hama uRage SoundZ Essential este disponibilă la prețul de 69,90 lei. Modelul, cu fir, se conectează la jack-ul audio de 3.5 mm și are difuzoare cu diametru de 40 mm. Căștile dispun de microfon și de telecomandă pe fir pentru reglarea volumului.

Un alt model de căști, Hama uRage SoundZ 200, este disponibil la prețul de 84,90 lei. Acest produs, tot cu fir, se conectează la un port USB. Cablul are lungime de 2,5 metri. Banda ajustabilă pentru cap este acoperită cu burete pentru un confort sporit. Microfonul este ajustabil, iar pe fir este disponibilă o telecomandă pentru volum care include un buton Mute.

Foto: Auchan.ro

Urmărește Go4Games.ro pe Google News