Evnia 32M2C5500W este un nou monitor de gaming de la Philips

Autor: Cosmin Aionita | 21.11.2023
Evnia 32M2C5500W este un nou monitor de gaming de la Philips
Foto: Philips Monitors

Odată cu apropierea sezonului de sărbători, Philips Monitors a pregătit un nou dispozitiv pentru cei care caută cadouri ideale pentru gameri: Philips Evnia 32M2C5500W, monitorul proiectat și echipat pentru a oferi performanțe bune în jocuri, confort pentru toți utilizatorii, dar și un design elegant.

Caracteristicile-cheie ale acestui model sunt:

  • Ecran curbat 1000R
  • Panou VA rapid cu rezoluție Quad HD pentru imagini clare și unghiuri largi de vizualizare
  • Rata de reîmprospătare de 240 Hz
  • Suport pivotant și reglabil pe înălțime
  • Conectivitate USB-hub pentru mai multă flexibilitate

Philips Evnia 32M2C5500W combină viteza, performanța grafică și experiența de utilizare confortabilă pe care le caută jucătorii din ziua de azi într-un singur produs, proiectat să satisfacă și cele mai exigente așteptări. Acest monitor poate fi de asemenea un cadou perfect pentru cei pasionați de gaming.

– Xeni Bairaktari, Head of Global Marketing și Deputy Director Marketing EU Philips / AOC Monitors & IT Accessories (OBM)

Culori pline de viață și jocuri pline de acțiune

Philips Evnia 32M2C5500W oferă arsenalul necesar pentru a profita la maximum de fiecare sesiune de joc. Ecranul VA curbat 1000R oferă imagini clare și unghiuri largi de vizualizare care asigură o experiență de gaming captivantă. Tehnologia Crystalclear, combinată cu rezoluția Quad HD 2560 x 1440, garantează claritate și culori bogate (acoperire DCI-P3 de 92%), în timp ce conținutul HDR este afișat mai detaliat și mai realist față de un monitor convențional grație certificării DisplayHDR 400.

Evnia 32M2C5500W
Foto: Philips Monitors

Pe lângă aceste capabilități, Philips Evnia 32M2C5500W oferă viteza și precizia necesară jocurilor de ultimă generație, fără a pierde niciun cadru. Datorită caracteristicilor precum rata de refresh ultra-rapidă de 240 Hz, input lag-ul redus, compatibilitatea FreeSync Premium Pro și timpul de răspuns MPRT de 0,5 ms, jocurile preferate vor fi întotdeauna redate fluent, rapid și neîntrerupt de efecte enervante precum ghosting-ul. Folosind acest ecran, utilizatorii se vor simți întotdeauna în mijlocul acțiunii.

Pentru a asigura o utilizare cât mai confortabilă, Philips Evnia 32M2C5500W este echipat cu o bază ”Compact Ergo”, care permite reglajul pe înălțime, înclinarea și pivotarea monitorului, în timp ce Funcțiile LowBlue și Flicker-Free contribuie la reducerea oboselii ochilor cauzată de orele îndelungate petrecute în fața ecranului.

Preț și disponibilitate

Philips Evnia 32M2C5500W va fi disponibil la finalul lunii noiembrie la prețul recomandat de 2480 lei.

Sursa: Philips Monitors

Urmărește Go4Games.ro pe Google News