HyperX a lansat căștile de gaming Cloud Stinger 2

Autor: Cosmin Aionita | 28.09.2022
HyperX a lansat căștile de gaming Cloud Stinger 2
Foto: HyperX

HyperX, divizia de periferice de gaming de la HP, a anunțat lansarea căștilor de gaming îmbunătățite HyperX Cloud Stinger 2 pentru PC. Oferind confortul și durabilitatea emblematice pentru HyperX, căștile vin cu spumă de memorie moale și piele premium. De asemenea, Cloud Stinger 2 beneficiază de DTS Headphone:X Spatial Audio pentru spațializare audio 3D îmbunătățită și localizare a sunetului mai precisă. Micșorând greutatea fără a compromite performanța, Cloud Stinger 2 oferă confortul și calitatea audio necesare pentru sesiunile de gaming lungi.

Bianca Walter, Business Manager HyperX EMEA, a spus:

Suntem încântați să extindem gama de căști Stinger cu noul și îmbunătățitul Cloud Stinger 2. Cu o calitate de top și funcții impresionate, atât pentru confort, cât și pentru funcționalitate, Cloud Stinger 2 respectă calitatea pe care au setat-o predecesorii săi, acum și cu audio DTS Headphone:X pentru imersiune îmbunătățită în jocuri.

Cloud Stinger 2 menține aspectele fundamentale ale lui HyperX Cloud Stinger, în același timp rafinându-le pentru a răspunde nevoilor extinse ale gamerilor. Cu o greutate de sub 300g, căștile sunt concepute pentru o experiență de utilizare calitativă, cu sunet de calitate și confort sporit. Cloud Stinger 2 utilizează drivere mari de 50mm pentru a oferi sunet clar și cupe care se rotesc la 90 de grade pentru a putea fi purtate în jurul gâtului în timpul pauzelor. De asemenea, căștile dispun de controale audio ușor accesibile pe cupe, microfon flexibil cu anularea zgomotului de fundal, sunet clar și posibilitatea de a opri microfonul prin ridicarea acestuia.

Disponibilitate

Căștile de gaming HyperX Cloud Stinger 2 sunt acum disponibile în magazinele de profil din România la prețul recomandat de 329,9 lei.

HyperX Cloud Stinger 2
Foto: HyperX

Sursa: HyperX

Urmărește Go4Games.ro pe Google News