HyperX Cloud Alpha Wireless: căști de gaming cu autonomie de sute de ore

Autori: Cătălin Niţu, Cosmin Aionita | 30.05.2022
HyperX Cloud Alpha Wireless: căști de gaming cu autonomie de sute de ore
Foto: HyperX

HyperX este deja un nume foarte cunoscut în zona de gaming, brand-ul pornit de Kingston și vândut recent către HP reușind să aducă pe piață unele dintre cele mai apreciate periferice de PC din ultimii ani. Căștile HyperX din seria Cloud au fost întotdeauna apreciate de către gameri, iar noul model Cloud Alpha Wireless promite ceva ce nu foarte multe alte căști de pe piață pot să facă: să ofere 300 de ore de gaming wireless la o singură încărcare.

Căștile Cloud Alpha Wireless păstrează design-ul clasic al modelului cu fir

Unul dintre marile dezavantaje ale căștilor fără fir este faptul că trebuie încărcate constant. În urmă cu doar câțiva ani, căștile wireless pentru PC puteau funcționa doar cinci, opt sau poate maximum zece ore la o singură încărcare, iar recent acestea au crescut la câteva zeci de ore. HyperX Cloud Alpha Wireless vine însă cu îmbunătățiri masive, oferind o autonomie de câteva ori mai mare decât concurența din piață.

Cei de la HP spun că modelul Cloud Alpha Wireless nu face însă compromisuri la capitolul performanță sau calitate. Acestea beneficiază în continuare de difuzoare cu două camere de rezonanță, ceva ce am văzut și pe modele cu fir de la HyperX, care ajută la separarea frecvențelor audio, pentru o calitate mai înaltă a sunetului. De asemenea, aceste căști sunt certificate DTS Headphone:X, pentru sunet 3D.

Design-ul este similar cu ceea ce am văzut anterior de la HyperX, cu două cupe ovale de dimensiuni mari, care găzduiesc difuzoarele mari de 50mm.

Citește mai multe despre HyperX Cloud Alpha Wireless pe Go4IT.ro

Urmărește Go4Games.ro pe Google News