Lidl aduce periferice de gaming sub mărci proprii. Când vor fi disponibile și cât costă

Autor: Alex Manole | 23.02.2023
Lidl aduce periferice de gaming sub mărci proprii. Când vor fi disponibile și cât costă

Lidl, cel mai popular retailer din România, va include în ofertă periferice de gaming. Vor fi disponibile, începând de joia viitoare (2 martie), trei produse.

Un kit de gaming Silvercrest, care include tastatură, mouse și mousepad, va costa 199 de lei. Din păcate nu avem prea multe detalii despre dispozitive. Lidl anunță că tastatura are dimensiunile 450 x 36 x 162 mm și cablu cu lungime de 2,2 metri.

Lidl
Kit de gaming Silvercrest.

Mouse-ul are șapte butoane, senzor la care rezoluția poate fi setată în intervalul 200 – 7.200 DPI și cablu cu lungime de 2,2 metri. Despre mousepad aflăm că are dimensiunile 340 x 3 x 280 mm.

Citește și: 600 de lei: Ce oferă televizorul smart foarte ieftin iFFALCON, disponibil la Carrefour

Căștile de gaming Silvercrest pe care le va oferi Lidl oferă sunet virtual Surround 7.1 și includ sistem de iluminare. Microfonul este, aparent, detașabil. Căștile se conectează la porturile USB-A ale PC-urilor sau consolelor. Cablul are lungime de 2,2 metri. Produsul va costa 149 de lei.

Inedit este ceasul „de gaming” pe care îl va oferi Lidl sub marca Auriol. Acesta afișează, pe display-ul tactil, ora, data, ziua săptămânii și alarma. Culoarea figurinei din acril din partea de sus poate fi schimbată. Ceasul va costa 70 de lei, are cablul cu lungime de 1 metru și funcționează cu baterie (inclusă în pachet).

Foto: Lidl.ro

Citește și: Sony Inzone H7 și Inzone H3 Review: căști de gaming mai accesibile decât modelul H9

Urmărește Go4Games.ro pe Google News