Logitech G lansează Fits True Wireless Gaming, primele sale căști wireless de tip earbuds

Autor: Adrian Popa | 01.02.2023
Logitech G lansează Fits True Wireless Gaming, primele sale căști wireless de tip earbuds

Logitech G a lansat Fits True Wireless Gaming, primele sale căști true wireless de tip earbuds. Dispozitivele sunt compatibile cu o gamă largă de platforme: dispozitive mobile, PC, Mac, PlayStation și Nintendo Switch.

Căștile pot fi conectate la dispozitive prin intermediul conexiunii Bluetooth sau folosind receiver-ul wireless Lightspeed disponibil în pachet.

Autonomia anunțată de producător este de 7 ore prin intermediul receiverului (bateria din carcasă oferă 8 ore suplimentare în acest mod), și de până la 10 ore prin Bluetooth (carcasa oferă încă 12 ore de ascultare).

Fits True Wireless Gaming dispun de o tehnologie numită Lightform, care personalizează căștile pentru fiecare ureche, proces care durează 60 de secunde. „Prin folosirea tehnologiei Lightform și a aplicației de telefon Fits se declanșează multiple LED-uri încorporate care vor întări capetele umplute cu gel puse pe marginea căștilor, în zona de contur a fiecărei urechi. Acest lucru oferă un plus de confort deoarece căștile nu cad din ureche și blochează zgomotele”, potrivit unui comunicat al Logitech G.

Citește și: Sony Inzone H7 și Inzone H3 Review: căști de gaming mai accesibile decât modelul H9

Căștile vor fi disponibile în două culori, alb și negru.

În aplicația dedicată Fits, gamerii vor avea acces la egalizatoare personalizate pentru diferite genuri de jocuri, precum FPS sau RPG. Există și opțiuni pentru muzică sau podcast-uri.

Căștile G Fits True Wireless Gaming Earbuds vor fi disponibile pe site-ul LogitechG.com și în oferta unor magazine partenere. Prețul de vânzare recomandat de producător este de 1.250 de lei.

Foto: Logitech G

Citește și: Logitech G G502 X review: Reinterpretarea unui mouse de gaming foarte popular

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News