MSI Titan GT77, laptop de gaming cu display 4K Mini LED, va debuta la CES 2023

Autor: Adrian Popa | 30.12.2022
MSI Titan GT77, laptop de gaming cu display 4K Mini LED, va debuta la CES 2023

MSI Titan GT77 (2023), un laptop de gaming cu display Mini LED și, probabil, cu caracteristici tehnice de top, va fi prezentat la CES.

Dispozitivul are ecran cu diagonala de 17”, care folosește, în premieră pe un laptop, tehnologia Mini LED, provenită din domeniul televizoarelor. Spre deosebire de panourile LED, care folosesc câteva sute de zone de iluminare, un astfel de panou are peste 1.000.

Acest display oferă o luminozitate foarte ridicată, de peste 1.000 de niți. Totodată, ecranele Mini LED au contrast mai ridicat și afișează nuanțe de negru mai întunecate decât cele LED.

Mai mult, display-ul de pe MSI Titan GT77 are rată de refresh de 144 Hz și un timp de răspuns de 3 ms.

Caracteristicile tehnice ale display-ului de pe noul laptop MSI Titan. (Sursa: NotebookCheck)

În afară de display-ul extraordinar nu știm alte lucruri despre laptopul MSI, care va fi prezentat în detaliu la salonul de electronice CES 2023 din Las Vegas. Potrivit unor surse, dispozitivul va include cele mai noi procesoare Intel HX și plăci video GeForce next-gen.

Alte dispozitive de gaming interesante anunțate recent sunt telefoanele de gaming din seria RedMagic 8 Pro. Dispozitivele folosesc cel mai puternic chipset disponibil pe piață pentru telefoanele cu Android, Snapdragon 8 Gen 2, au cameră under-display îmbunătățită și sistem de răcire mai avansat decât modelele anterioare.

Sursa: NotebookCheck

Urmărește Go4Games.ro pe Google News