Nubia a lansat seria de telefoane de gaming RedMagic 8 Pro, cu chipset Snapdragon 8 Gen 2

Autor: Adrian Popa | 28.12.2022
Nubia a lansat seria de telefoane de gaming RedMagic 8 Pro, cu chipset Snapdragon 8 Gen 2

Nubia a lansat în China noua sa serie de telefoane de gaming, care include modelele RedMagic 8 Pro și RedMagic 8 Pro+.

Dispozitivele folosesc cel mai puternic chipset disponibil pe piață pentru telefoanele cu Android, Snapdragon 8 Gen 2, au cameră under-display, cu senzor de 16 MP, îmbunătățită și sistem de răcire mai avansat decât modelele anterioare.

Telefoanele vin cu display-uri AMOLED cu diagonala de 6,8” (rezoluție FHD+), rată de refresh de 120 Hz și rată de eșantionare tactilă maximă de 960 Hz.

Sistemul de răcire, numit ICE 11.0, include foițe din grafen. Nu lipsește, de pe modelul Plus, ventilatorul cu luminițe RGB care a atras toate privirile în cazul RedMagic 7S Pro.

Citește și: RedMagic 7S Pro review: Telefon de gaming cu ventilator și cameră under-display

Pe partea din spate găsim un ansamblu de trei camere: senzor principal de 50 MP, ultrawide de 8 MP și un inutil senzor macro de 2 MP.

Modelul RedMagic 8 Pro include baterie de 6.000 mAh, care poate fi încărcată la 80W. Versiunea RedMagic 8 Pro+ are baterie mai mică, de 5.000 mAh, dar care poate fi încărcată la 165 W. Potrivit producătorului, încărcarea completă de la 0 la 100% se face în 14 minute pe modelul Plus.

Nubia nu a anunțat pentru cele două modele certificare pentru rezistență la praf și apă. Lipsește, de asemenea, încărcarea wireless.

Prețurile la modelul de bază vor începe de la 570 de dolari pentru versiunea cu 8 GB memorie RAM și capacitate de stocare internă de 128 GB. Modelele Pro+ vor avea prețuri cuprinse între 750 de dolari (12 GB RAM / 256 GB ROM) și 1.000 de dolari (16 GB / 1 TB).

Seria va ajunge în magazinele de pe piețele internaționale începând cu 16 ianuarie 2023.

Cu această nouă serie, Nubia, care s-a desprins din gigantul ZTE, își cimentează poziția de jucător important pe piața smartphone-urilor de gaming. Acesta a fost primul producător de astfel de telefoane care a lansat un model cu ventilator integrat și prima companie care a dezvoltat un dispozitiv cu cameră under-display.

Sursa: GSM Arena

Urmărește Go4Games.ro pe Google News