O companie a lansat un capac transparent de Steam Deck care îmbunătățește răcirea

Autor: Adrian Popa | 17.01.2023
O companie a lansat un capac transparent de Steam Deck care îmbunătățește răcirea

Compania JSAUX a anunțat un capac transparent pentru populara consolă Steam Deck de la Valve.

Dispozitivul nu are doar scopul de a face consola mai interesantă (mulți oameni sunt fani ai capacelor transparente care permit distingerea componentelor interne), ci oferă și răcire mai bună, potrivit producătorului.

În pachet sunt incluse și trei seturi de butoane pentru spate de înălțimi diferite. Potrivit JSAUX, butoanele au calitate mai bună (sunt mai durabile și au o textură premium) decât cele cu care vine consola.

Răcirea suplimentară este asigurată de o placă din aluminiu prinsă de capac.

În pachet sunt incluse următoarele elemente: capacul transparent, o șurubelniță, un levier din plastic pentru dezasamblarea de electronice, un tub de pastă termoconductoare de rezervă (vine aplicată deja pe plăcuța din aluminiu), trei seturi de câte patru butoane pentru spate (4 x low, 4 x original, 4 x high), 16 șuruburi pentru butoane, 10 șuruburi pentru capac și 10 mănuși anti-statice pentru degete.

Pachetul costă 30 de dolari pe site-ul JSAUX. Compania produce și alte accesorii pentru Steam Deck, printre care se numără o husă, un încărcător și un rucsac.

Producătorul nu recomandă înlocuirea capacului din spate al Steam Deck de către utilizatori fără experiență în proiecte de tip DIY cu electronice.

Deși este un brand necunoscut pentru publicul larg, JSAUX s-a impus rapid în ultima perioadă ca cel mai important producător de accesorii pentru consola produsă de Valve.

Sursa foto: JSAUX

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News